After Sales Manager

After Sales Manager til international virksomhed i vækst – Brænder du for teknik, god kundeservice, og kan du arbejde selvstændigt og tage ansvar?

Wineandbarrels A/S er en danskejet e-handelsvirksomhed i stærk vækst og med ambitioner om endnu mere. Vi forhandler egne og andre brands inden for opbevaring og tilbehør til vin, som vi sælger til private, virksomheder og forhandlere i mange lande.

Vi søger en After Sales Manager med stor teknisk indsigt, da vi ønsker at styrke vores after sales servicefunktion i Hillerød. I samarbejde med vores after sales service team bliver du ansvarlig for løbende at forbedre vores kvalitet og kundetilfredshed. Stillingen er en nyoprettet fuldtidsstilling.

Dit fokus vil både være taktisk og operationelt, og vi forventer, at du med din brede tekniske forståelse kan bidrage til opklarende spørgsmål fra såvel kunder og after sale teamet som fra resten af kollegerne i virksomheden. Du bliver en ”go-to” person, og du vil arbejde med en høj grad af 'hands-on'. 

Vi forventer, at du med succes kan navigere i en dynamisk virksomhed, og at du sammen med dine kolleger tager ansvar for:  
 • Koordinering og optimering af vores after sales service netværk af montører på vore salgsmarkeder.
 • Koordinering af modtagelse, klargøring til salg samt salgs- og lageroptimering af returnerede varer (primært demo-vinkøleskabe).
 • Koordinering og optimering af reservedelslager. Distribution til vores servicenetværk og disponering af reservedele fra vore leverandører.
 • Assistere vore kunder og montører med at løse problemer og reklamationer vedr. vore produkter og service.
 • Etablering og forbedring af aftaler med after sales service partnere i Skandinavien og i Europa.
 • Etablere og udvikle gode relationer med vore kunder, leverandører og eksterne samarbejdspartnere, som sikrer kvalitet, loyalitet, positiv udvikling og omsætning.
 • Sikre kvaliteten gennem vores forsyningskæde samt foretage reklamations- og refusionsbehandling.

 

Du skal være den daglige koordinator for vores after sales service team, som pt. består af 3 personer.  Der vil ikke være personaleledelse i stillingen til start. Du må gerne betragte jobbet som en karrierestilling, hvor du gør karriere ved at bidrage til en forbedret lønsomhed for virksomheden, som står overfor en ekstraordinær international skalering.

Det er vigtigt, at du er god til at eksekvere, samtidig med at du sikrer effektive beslutninger i samarbejde med andre funktioner.

Der er tale om en stilling med et bredt ansvar og stor selvstændighed i tilrettelæggelse og udførelse af arbejdet. Vi kan med sikkerhed tilbyde dig gode muligheder for at udvikle dig fagligt.

Hvem er du?
 • Du har helt sikkert erfaring (min. 3-5 år) med tilsvarende job, helst fra en nethandelsvirksomhed.
 • Uddannelsesmæssig baggrund som el-installatør eller maskinmester, eller anden teknisk baggrund og produktkendskab til vinkøleskabe eller hvidevarer vil være en fordel.
 • Dine kommunikationsevner sikrer en effektiv kundekontakt og feedback vedr. vore produkter og service, og du mister ikke overblikket i travle perioder og pressede situationer.
 • Du arbejder struktureret, holder af problemløsning, og du holder fokus uden at tabe overblikket.
 • Du tager ansvar, og du er god til at eksekvere beslutninger.
 • Du trives i en omskiftelig hverdag og arbejder målrettet mod at nå dine resultater.
 • Du er en holdspiller med en sund og sportslig indstilling til at ville være med på det bedste hold.
 • Du er god til at involvere og motivere andre mennesker, så de bidrager med deres bedste til at skabe udvikling og kvalitet, der kommer vores slutkunder til gode. 
 • Du har IT-flair, og vi forventer, at du er fortrolig med og hurtig til Microsoft Office, og at du brugervant i diverse andre IT-programmer.
 • Du er stabil og eksekverende, og vi forventer, at du udfordrer status quo på den gode måde.
 • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk, og du forstår svensk, norsk og gerne tysk.

 

Vigtigst for os er dog, at vi er et godt match. I Wineandbarrels er gode relationer bærende og alfa omega for, at vi er, hvor vi er i dag.

Yderligere information om jobbet kan indhentes hos CPO Niels Jensen på niels@wineandbarrels.com, eller tlf. 71993344. 

Send din ansøgning, CV og evt. andre relevante bilag på mail job@wineandbarrels.com, og skriv After Sales Manager i emnefeltet.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Jobbet er med start hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.