JULEGAVER BYTTES T.O.M 1. FEBRUAR 2021

Bliv forhandler af vintilbehør

Wineandbarrels A/S samarbejder med detailforhandlere af vinudstyr i hele Europa. 

Guldsmede, køkkenfirmaer, vinhandlere, boligindretningsbutikker og andre med kunder, der interesserer sig for det lækre til vinens glæder finder, takket være vores store egenproduktion, en lang række produkter indenfor vinudstyr og vintilbehør af høj kvalitet og til meget fordelagtige engrospriser.

Se vores forhandlerwebshop og ansøg om at blive forhandler her.

Vores udvalg af vintilbehør til engros indbefatter:

•    Vinkøleskabe

•    Vinreoler

•    Vinglas

•    Proptrækkere

•    Designprodukter

•    Meget mere af det lækre til din vin

Vintilbehør i smykkeforretninger

Urmagere og guldsmedeforretninger er blandt vores gode samarbejdspartnere omkring forhandling af udstyr til den gode vinoplevelse. 

Vi tilbyder særdeles fordelagtige engrospriser på en lang rækker produkter, der gør sig godt hos smykkeforretninger. Der er masser af flotte designprodukter med eksklusivitet i højsædet for såvel detailkunde som forhandler. 

Vinhandlere som forhandler af vintilbehør

Vinhandlere i detailleddet finder hos Wineandbarrels et hav af særligt tilegnede produkter og priser, der kommer alle til gode takket være vores store egenproduktion og deraf følgende eksklusivitet på markedet.  

Vinbutikker og deres kunder er dybest de samme slags mennesker som vi selv er her hos Wineandbarrels. Vi er nemlig alle sammen vinelskere, der holder af at dele glæden ved det gode glas vin.

Derfor er vi stolte af at samarbejde tæt med vinhandlere om gode grossistaftaler. 

Forhandler af vinudstyr boligtilbehør og boligindretning 

Som designbutik, indretningskonsulent eller køkkenfirma får du som engrospartner en højt specialiseret og fagligt yderst kompetent samarbejdspartner i Wineandbarrels. 

Ud over at du er lagerførende på de prismæssigt konkurrencedygtige produkter, du vil forhandle, kan du altid læne dig op ad vores faglighed fra vin-, gastronomi- og boligbranchen.

Vinkøleskab engros forhandler

Som grossist af vinkøleskabe får du med Wineandbarrels som samarbejdspartner store prismæssige fordele, der sikrer dig et solidt ben foran i konkurrencen om et stærkt marked. 

En vinkøleskabsforhandler har en sikker rygstøtte med Wineandbarrels’ hold af specialister indenfor boligindretning og vinens mange facetter, heriblandt korrekt opbevaring og servering. 

Forhandler af vinreoler

Vinreoler indgår i dag på mange måder i boligindretningen på samme niveau som alle andre møbler i hjemmet. 

Som forhandler af vores vinreoler til detailleddet er du sikret en solid og kompetent partner, der gør det muligt for dig at give dine kunder det bedste til deres vinflasker. 

 

Se vores forhandlerwebshop og ansøg om at blive forhandler her.

Forventninger til dig som forhandler af vintilbehør

Når du har ansøgt om at blive forhandler, etablerer vi hurtigst muligt en dialog op med dig. Det er meget vigtigt, at din forretning og koncept passer til vores univers, da vi altid går efter en langsigtet relation.
Som udgangspunkt forventer vi, at du er lagerførende på de produkter, du vil forhandle. Kontakt os for at høre mere.