Juni måneds udvalgte showcase

Oprettet d.

Juni måneds udvalgte showcase

Juni måneds udvalgte showcase - Fra fitnessrum til fornem vinkælder

Hver måned udvælger vi månedens showcase. Det kan både være en vinkælder, et vinrum eller en lækker installation af et vinkøleskab.

ALLE KAN DELTAGE - Det eneste du skal gøre er, at sende et eller flere billeder af din installation (købt hos os), og så vil vi udvælge en vinder hver måned. 
Du sender billederne og deltager samtidig i konkurrencen på info@wineandbarrels.com.

Årets showcase vinder et luksus ophold på det sydfranske Château De Fontager inkl. middag og besøg på udvalgte vingårde. 

Kunden: Privat

Moduler og materialer: Caverack vinreoler i røget fyretræ

Flaskekapacitet: ca. 180 flakser

Lokation: Storkøbenhavn

 

 

Fra fitnessrum til fornem vinkælder

 

Da Henrik stod over for at skulle renovere sit fitnessrum efter en vandskade i kælderen, så han en gylden mulighed for at realisere sin drøm: at skabe et dedikeret vinrum. Resultatet er et vidnesbyrd om vision og kreativitet, bygget op af smukke Caverack vinreoler.

 

Et rum med potentiale


Selvom rummet kun måler 4 kvadratmeter og ligger en trappe ned fra kælderen, føles det større takket være loftshøjden på 2,5 meter. Efter vandskaden blev rummet totalrenoveret, og Henrik var klar til at give rummet nyt liv. Han valgte Caverack vinreoler i brændt fyrretræ, som ikke kun tilføjer funktionalitet men også en varm glød til rummets atmosfære.

 

 

Personligt præg og professionel finish


Henrik besluttede sig for at installere LED-lister bag vinreolerne, hvilket tilføjer en stemningsfuld belysning og fremhæver de smukke træk i det brændte fyrretræ. Denne detalje bidrager til en hyggelig og indbydende vinkælder. For at fuldende rummet, har en murer opført væggene og lagt italienske fliser, mens Henrik selv har tilføjet de sjove træelementer der stammer fra vinkasser i loftet, som komplimenterer rummets rustikke charme.

 

 

Smidig proces og tilfredshed


Henrik arbejdede tæt sammen med os i designfasen, og med få tilpasninger blev reolerne implementeret uden problemer. Han er yderst tilfreds med det færdige resultat, som blev indviet med et par flasker champagne, nydt i den lounge, som han har indrettet ude foran vinkælderen. 
 

 

 

Funktion og form
Med en rumtemperatur til 16 grader, blev det oprindelige ønske om at benytte rummet som et opholdsrum ændret til fordel for en hyggelig siddeplads udenfor. Dette lille arrangement gør det muligt for gæster såvel som Henrik selv at nyde synet af vinkælderen, mens der nydes et godt glas vin. Rummet er tænkt til at skulle være lagringsplads for Henriks omhyggeligt udvalgte investeringsvine og fine årgangsflasker. Helt så langt er Henrik dog ikke i vinopkøbet, men drømmen blomstrer.

 

Henriks vinkælder er et eksempel på, hvordan en udfordring kan omdannes til en mulighed. Med de rette materialer, kreativ tænkning og en passion for vin, har han skabt et både smukt og funktionelt rum, der vil glæde enhver vinelsker.

 

Er du blevet inspireret eller har du bare lyst til at få hjælp til indretning med vin, så hjælper vores indretnings eksperter dig ganske gratis. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 
 

 


Kommentar(er) 5

 • Malene  Boesgaard
  Malene Boesgaard

  Sikke et flot og meget smart designet rum, man får helt lyst til at drikke og spise lidt tapas til.

  Svar

 • Charlotte Sønderbæk
  Charlotte Sønderbæk

  Det ser super flot og eksklusivt ud. Meget smukt design. Jeg ville nyde at drikke et glas vin eller 10 i Rikke og Henriks nye vinkælder.

  Svar

 • Heidi Løvenholdt
  Heidi Løvenholdt

  Hvem vil ikke gerne ha et glas kold vino fra Henrik og Rikkes nye vinkælder 🍷

  Svar

Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør