Nyt i shoppen - Premium vinkøleskabe til det nye årti

Oprettet d.

Nyt i shoppen - Premium vinkøleskabe til det nye årti

 

 

Pevino er et af de mest populære brands blandt vinelskere på Wineandbarrels.com, og det er ikke uden grund. De danskdesignede vinkøleskabe er førende når det kommer til samspillet mellem kvalitet, design og funktionalitet, og der er en variant for enhver smag og til ethvert behov. Pevino har for nylig lanceret deres New Generation-serie, der er producentens bud på et vinkøleskab til det nye årti.

Pevino - dansk design og premium kvalitet

Det har kun taget danske Pevino ganske få år at blive et af de mest populære vinkøleskabs-brands på markedet, og blandt de allerbedst sælgende her hos Wineandbarrels. Pevino er et premium brand, der producerer en række vinkøleskabe i et design tydeligt inspireret af den skandinaviske tradition for høj kvalitet, minimalisme og funktionalitet. Wineandbarrels fører hele Pevino's sortiment af vinkøleskabe, der dækker enhver vinelskers behov for sikker og stilfuld vinopbevaring.

Den nye generation

De nyeste vinkøleskabe fra Pevino er NG-serien (New Generation), der består af vinkøleskabe i fire forskellige størrelser med enten en eller to kølezoner. Fælles for New Generation vinkøleskabene er det strømlinede sorte design, den høje kvalitet, lave støjniveau og markedsledende energieffektivitet.

 

Skabene er alle særdeles velegnede til diskret indbygning i køkkenet, og med varianter, der kan opbevare fra 39-200 flasker af Bordeaux-typen, dækker NG-serien behovet hos selv den mest passionerede vinsamler.

De nye Pevino NG46 og NG88. Begge modeller fås med en eller to kølezoner. Vinkøleskabene er her vist med sorte hyldeforkanter, men fås også med hyldeforkanter i bøg eller rustfrit stål.

Cutting-edge teknologi

Vi skriver snart år 2020 og derfor har det også været vigtigt for Pevinos designere at holde NG-seriens støjniveau og energiforbrug på et absolut minimum. Vinkøleskabene i NG-serien er derfor blandt de mest støjsvage i deres klasse og bærer enten A eller A+ energimærke. En af designernes hemmeligheder bag det lave støjniveau er brugen af markedets bedste kompressor, den såkaldte Embraco Inverter, og elregningen holdes i skak af de speciallavede LOW-E glasdøre. 

 

Vinkøleskabene i NG-serien fås med både en og to kølezoner. Et enkeltzone vinkøleskab er ideelt til langtidsopbevaring af vin, men hvis du føler dig mest tryg ved altid at have perfekt tempereret og serveringsklar hvidvin liggende, vil et vinkøleskab med to kølezoner måske være at foretrække. NG-seriens kølesystem på modellerne med to zoner er unikt, da de to zoner kan indstilles fouldstændigt individuelt. På traditionelle vinkøleskabe med to temperaturzoner, vil den ene zone typisk være dedikeret til køligere temperaturer (hvidvin, mousserende etc.), mens den anden vil være til rødvin. Pevino NG-modeller med to temperaturzoner, har to helt separate kølesystemer, hvilket betyder, at du frit kan indstille temperaturen i begge zoner, og selv bestemmer hvilken zone, der skal være til hvidvin, og hvilken, der skal være til rødvin. Du har også mulighed for at have samme temperatur i begge zoner samtidigt. 

De nye Pevino NG120 og NG180. Begge modeller fås med en eller to kølezoner. Vinkøleskabene er her vist med sorte hyldeforkanter, men fås også med hyldeforkanter i bøg eller rustfrit stål.

Fokus på detaljen

Pevino designerne har ikke blot gjort NG-serien lækker at se på og proppet den med den mest moderne teknologi, de har også haft fokus på de små detaljer, der virkelig skiller vinkøleskabene ud fra mængden. Vinkøleskabene i NG-serien har alle fuldt udtrækkelige (80%) easy-access shelves, der giver dig et lynhurtigt overblik over dine flasker. Hylderne er lavet af solidt bøgetræ, og du kan sætte dit eget personlige præg på dem ved at tilkøbe hyldeforkanter i enten sort aluminium eller rustfrit stål. Inde i skabet har du mulighed for at indstille det flotte LED-lys i tre forskellige farver og det smarte info-display giver dig fuld kontrol over skabets temperatur. 

 

 

Vinkøleskabene i Pevino NG-serien er visuelt imponerende, teknologisk overlegne og et fantastisk bud på det nye årtis bedste vinkøleskab i premium-klassen.

Se hele Pevino NG-serien her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar