Udvidet bytteret t.o.m. 1/2-2022

Verdens første intelligente vinkøleskab

Oprettet d.

Verdens første intelligente vinkøleskab

Franske La Sommelière har siden 1993 designet og produceret nogle af markedets bedste løsninger til vinopbevaring. Brandet er kendt for sine innovative produkter, der er velegnede til både professionelle og private vinentusiaster. Vinkøleskabe fra La Sommelière sælges i over 70 lande verden over, og seneste nye skud på stammen er ECELLAR185, der er verdens første intelligente vinkøleskab.

 

ECELLAR185 repræsenterer et banebrydende skift i den måde du opbevarer din vin. Vinkøleskabets 14 hylder er alle udstyret med 12 sensorer, der er forbundet til La Sommelières Vinotag APP, som er udviklet i samarbejde med danske Vivino. Når du vil lægge en flaske til opbevaring i ECELLAR185, tager du blot et billede af etiketten, hvorefter du får al info om vinen serveret direkte i APP’en. Vinkøleskabet registrerer så lige præcis, hvor du placerer flasken, og når det bliver tid til at nyde din vin på et senere tidspunkt, kan du også bruge APP’en til at lokalisere flasken i vinkøleskabet igen.

Til glæde for de allerstørste vinentusiaster, kan den geniale ESommelier® funktion komme med forslag til, hvor den bedste placering er til hver enkelt af dine flasker, baseret på typen af vin og dens optimale lagringstid og temperatur. ESommelier® funktionen kan også vise dig, hvor der er plads i vinkøleskabet. Dette er særligt smart, når vinkøleskabet er næsten fyldt. ECELLAR185 fra La Sommelière er med andre ord den perfekte intelligente vinkælder til den moderne vinnørd.

Læs mere om den innovative nyhed fra La Sommelière her.

La Sommelière Vinotag APP

La Sommelière ECELLAR185

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

\