Byg dit eget vinrum (svensk)

oprettet d.

Byg dit eget vinrum (svensk)

Drömmen om ett komplett vinrum är det många som håller kär men vägen dit kan ibland kännas snårig. Vi vill gärna hjälpa till att förverkliga denna dröm på ett så okomplicerat sätt som bara möjligt.

 

 

Stolt Smide & Design

Allt som oftast finns glasväggar med i visionen om det perfekta vinrummet. Tillsammans med Stolt Smide & Design kan vi erbjuda en total lösning med allt från vinkällarinredning, kylsystem och inglasat vinrum. Fortsätt läsa så kommer vi här nedan att gå igenom de viktigaste sakerna att ha i beräkning när du planerar ditt framtida vinrum.

WB x Stolt Smide 1

 

WB x Stolt Smide 2

 

 

Från vision till färdig design

Först och främst behöver kapaciteten bestämmas. Hur stort är utrymmet som ska göras om? Hur ser det ut med isolering i rummet? Behövs ett kylsystem och vilka möjligheter finns då för ett sådant? Förvaringsmöjligheterna behöver också ses över. Försök att göra en uppskattning om hur många vinflaskor som planeras att förvaras i rummet.

 

 

 

Glasväggar till vinrummet?

En glasvägg är det självklara alternativet för den som visa upp sin samling, eller helt enkelt vill göra vinrummet mer dekorativt. Stolt Smide erbjuder en variation av glasväggar i klarglas, såväl som gråtonat glas. Självklart kommer dessa utrustade med UV-skydd för att värna om dina vinflaskor. För en stilren och minimalistisk look är Line SLIM och Minimal populära modeller som visar upp din samling på ett mycket smickrande sätt.

WB x Stolt Smide 3

 

WB x Stolt Smide 4

 

 

Vinförvaring i traditionellt trä eller industriell design?

När det kommer till inredning och design av vinrummet finns det lite olika vägar att gå. För en klassisk vinkällare väljer många vinförvaring i träslag så som ek eller furu. Där är Caverack och Winerex två omåttligt populära serier som erbjuder enorma möjligheter för kombination utefter behov. Inredning i trä, särskilt ek, kopplar an till själva kärnan av produktuion och lagring av vin. För en mer modern och industriell look är exempelvis Vino Wall Rack, i alla dess variationer, en högt uppskattad serie som passar perfekt ihop med en industriell glasvägg.

 

 

 

Rätt klimat i ditt vinrum

Klimatet i vinkällaren är viktigt för dina flaskor, särskilt om de ska lagras i många år framöver. Ska du ha ett kylaggregat för att säkra en konstant tempereratur i hela rummet? Eller är vinkylar ett bättre alternativ? Ett kylaggregat kräver mer planering i form av isolering, ventilation och konstruktion medan vinkyl endast kräver tillgång till ett jordat uttag. Vi hjälper dig gärna med att ta reda på vilken lösning som passar dig bäst.

WB x Stolt Smide 5

 

Du er meget velkommen til at kontakte os for gratis rådgivning og et tilbud.


Kommentar(er) 2

  • Morten - Wineandbarrels
    Morten - Wineandbarrels http://www.Wineandbarrels.com

    Hej Søren Tak for din besked. Kan jeg få dig til at skrive en mail til mig på Morten@wineandbarrels.com, så vil jeg meget gerne hjælpe dig videre med dit projekt. Ser frem til at høre fra dig. Hilsen Morten - Wineandbarrels.com

    Svar

  • Søren Brøgger
    Søren Brøgger

    Hej, jeg ønsker at etablere et vinrum i min kælder (der skal være glaspartier i fronten. Kan i hjælpe med et katalog eller lignende.

    Svar

Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør