Eurocave - Verdens bedste vinkøleskab

Oprettet d.

Eurocave - Verdens bedste vinkøleskab

Hvilket vinkøleskab er egentlig verdens bedste? Hvem laver det og hvor? Svaret og historien går mere end 40 år tilbage, og produkterne er den dag i dag banebrydende og definerende for, hvordan man kan og bør betragte et vinkøleskab.

 

Historien om EuroCave

Det hele startede i Frankrig i 1975, hvor vinkøleskabet blev opfundet. Året efter, lidt udenfor Lyon, grundlagde opfinderne virksomheden EuroCave, som lige siden dengang har udviklet og produceret det, der nok må betegnes som verdens bedste vinkøleskabe. 

Helt fra starten stræbte EuroCave efter at producere vinkøleskabe, der kommer så tæt som overhovedet muligt på forholdene i en traditionel vinkælder. Altså, en elektronisk vinkælder, om man vil. I dag, mere end 40 år efter, sætter Eurocave stadig standarden for præsentabel og sikker vinopbevaring til vinentusiaster verden over.

Hvorfor vælge EuroCave?

Eurocave bryster sig af at være verdens bedste vinkøleskab, og det kan ses i alle aspekter af deres produkter. 

Udover den exceptionelt lange levetid og det uhørt lave støjniveau (pun intended!), så står Eurocave også for de bedste udtrækshylder på markedet, samt det mest stilrene og elegante design, man kan forestille sig. 
Hos EuroCave finder du ingen flamboyante farver i forskellige mønstre, komplicerede indstillinger eller andre gimmicks, her er det nemlig enkelthed, elegance og autenticitet det handler om. 
Denne minimalistiske tankegang, sammen med et tårnhøjt kvalitetsniveau, er gennemgående og garanteret i alle Eurocaves produkter, og de har vinkøleskabe til alle formål og behov, det værende indbygget eller integreret i køkkenet, fritstående i stuen eller som et imponerende display til restaurationsbranchen.

En anden måde at beskrive EuroCave på er at sige, at der findes vinkøleskabe, og så findes der vinkøleskabe! Det er ikke for sjov, at Eurocave ofte beskrives som vinkøleskabenes Rolls-Royce.

Det royale flagskib

Eurocave producerer vinkøleskabe i alle tænkelige størrelser, og til alle tænkelige formål, men hvis man skulle fremhæve bare ét enkelt af dem, så må det uundgåeligt være deres flagskib: Royale.
EuroCave Royale er den foreløbige kulmination på over 40 års stræben efter at skabe den ultimative elektroniske vinkælder. 
Filosofien bag Eurocave Royale, der i 2018 blev hædret med den anerkendte Reddot Award for ”High Design Quality”, er at skære alt det overflødige fra og fokusere 100% på at give dine vine de bedst mulige opbevaringsforhold. Eurocave har derfor taget en række valg for kunden på forhånd.

Dette er bl.a. eksemplificeret ved, at vinkøleskabet som et af de eneste på markedet har aktiv styring af luftfugtigheden, som konstant ligger på 70-80% samt at det holder en konstant temperatur på 12 grader, hvilket er den optimale temperatur for langtidsopbevaring af vine (og så i øvrigt fremragende serveringstemperatur til de bedste rødvine fra Bourgogne, som gerne må nydes lettere afkølet). 
For at vende tilbage til Rolls-Royce analogien, så oplyste det hæderkronede bilmærke i gamle dage blot deres kunder om, at deres biler havde ”tilstrækkeligt” med hestekræfter. Det vigtigste var ikke det præcise antal, men at kunden vidste, at fabrikanten havde de allerbedste forudsætninger for at træffe de rigtige valg på forhånd. Det er den samme tankegang, der ligger bag EuroCave Royale.

Læs mere om EuroCave her.
 

On your marks, get set, grill!
 

 


 

Detaljeringsgraden og dine valgmuligheder er brede hos EuroCave.

 

 

 

Bordeaux glass from Spiegelau

 

 

Corkscrew from L'Atelier

 

 

 

Poultry scissors from Laguiole

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar