Indretning - hjælp eller ej?

oprettet d.

Indretning - hjælp eller ej?

 

Morten Olsen er vores in-house æstetiker med solidt fagligt fundament som indretningskonsulent. Han finder stor glæde i at hjælpe folk med indretning, hvor funktion og form går hånd i hånd. Det er vel dybest set selve definitionen af godt design - og den slags har Morten styr på. 

”Ofte kommer folk til os med en forestilling om, hvordan de skal indrette sig. Efter at jeg præsenterer dem for de mange muligheder, der findes baseret på målene på deres rum, kommer der mange aha-oplevelser,” siger han.

Sammen med kunden tager Morten vores unikke indretningsværktøj i brug for at skabe en skræddersyet løsning. Det hele klares fra hans skrivebord midt i vores butik i Hillerød, elektronisk eller via telefonen. 

”Jo flere informationer, jeg får tilsendt, desto bedre kan jeg ramme plet. Det bedste er at sende billeder og mål af det pågældende rum. Meget hurtigt finder vi i fællesskab frem til det perfekte vinrum,” siger han og fremhæver at indretningsværktøjet desuden er perfekt til folk, der godt kan lide at nørkle i ro og mag hjemme ved computeren. 

Tre konkrete forslag

Vi har bedt Morten lave tre eksempler på indretningsforslag i vores speciallavede indretningsværktøj. Det smarte ved værktøjet er, at det er utroligt nemt at lære at bruge.

Forslag nummer 1:


Pris på denne Winerex-opstilling i fyr: 44.264,-

Det smarte ved Winerex er, at de kommer i færdigsamlede moduler, og at der i sortimentet findes moduler beregnet til hjørner. ”Her har jeg lavet et fuldt vinkældermiljø for at vise, hvor fedt man kan indrette sig,” siger Morten. 

Forslag nummer 2:

 


Pris på denne Renato-opstilling: 24.788,-

 

Eksemplet her illustrerer en hel væg, hvor de mange Renato-moduler kan kombineres på utallige måder. ”Læg mærke til, hvordan flaskekapacitet, samlede mål og pris automatisk følger med, når du bruger indretningsværktøjet,” siger Morten.

 

Forslag nummer 3:


Pris på denne Vino Wall Rack-opstilling: 1.947,-

 

Vino Wall Rack er en af mine favoritter. De udnytter væggen uden at optage gulvplads, og så passer de nærmest svævende flasker ind i stort set alle former for stil og smag, man ellers måtte have i sit hjem,” siger Morten om serien af reoler, der frembringer flest aha-oplevelser hos folk, han hjælper med at indrette deres vinopbevaring.

 

 

Det bedste ved at have Morten Olsen hos Wineandbarrels, udover hans inspirerende sans for detalje og indretning, er at vi tilbyder hans kompetencer ganske gratis for vores kunder såvel i butikken i Hillerød som elektronisk.

Morten står klar til at hjælpe dig med indretning med eller uden indretningsværktøjet.

Og så har han altid et godt handy-fif klar, hvis der skal finjusteres hist og her for at dit vinrum spiller maks.

Se vores online-indretningsværkstøj her.

 

 

 

Morten Olsen

Indretningskonsulent

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør