Indretning - hjælp eller ej?

oprettet d.

Indretning - hjælp eller ej?

Helene Høier er vores in-house æstetiker med solidt fagligt fundament som møbeldesigner. Hun finder stor glæde i at hjælpe folk med indretning, hvor funktion og form går hånd i hånd. Det er vel dybest set selve definitionen af godt design - og den slags har Helene styr på. 

”Ofte kommer folk til os med en forestilling om, hvordan de skal indrette sig. Efter at jeg præsenterer dem for de mange muligheder, der findes baseret på målene på deres rum, kommer der mange aha-oplevelser,” siger hun.

Sammen med kunden tager Helene vores unikke indretningsværktøj i brug for at skabe en skræddersyet løsning. Det hele klares fra hendes skrivebord midt i vores butik i Hillerød, elektronisk eller via telefonen. 

”Jo flere informationer, jeg får tilsendt, desto bedre kan jeg ramme plet. Det bedste er at sende billeder og mål af det pågældende rum. Meget hurtigt finder vi i fællesskab frem til det perfekte vinrum,” siger hun og fremhæver at indretningsværktøjet desuden er perfekt til folk, der godt kan lide at nørkle i ro og mag hjemme ved computeren. 

Tre konkrete forslag

Vi har bedt Helene lave tre eksempler på indretningsforslag i vores speciallavede indretningsværktøj. Det smarte ved værktøjet er, at det er utroligt nemt at lære at bruge.

Forslag nummer 1:


Pris på denne Winerex-opstilling i fyr: 44.264,-

Det smarte ved Winerex er, at de kommer i færdigsamlede moduler, og at der i sortimentet findes moduler beregnet til hjørner. ”Her har jeg lavet et fuldt vinkældermiljø for at vise, hvor fedt man kan indrette sig,” siger Helene. 

Forslag nummer 2:

 


Pris på denne Renato-opstilling: 24.788,-

 

Eksemplet her illustrerer en hel væg, hvor de mange Renato-moduler kan kombineres på utallige måder. ”Læg mærke til, hvordan flaskekapacitet, samlede mål og pris automatisk følger med, når du bruger indretningsværktøjet,” siger Helene.

 

Forslag nummer 3:


Pris på denne Vino Wall Rack-opstilling: 1.947,-

 

Vino Wall Rack er en af mine favoritter. De udnytter væggen uden at optage gulvplads, og så passer de nærmest svævende flasker ind i stort set alle former for stil og smag, man ellers måtte have i sit hjem,” siger Helene om serien af reoler, der frembringer flest aha-oplevelser hos folk, hun hjælper med at indrette deres vinopbevaring.

 

Det bedste ved at have Helene Høier hos Wineandbarrels, udover hendes inspirerende sans for detalje og indretning, er at vi tilbyder hendes kompetencer ganske gratis for vores kunder såvel i butikken i Hillerød som elektronisk.

Helene står klar til at hjælpe dig med indretning med eller uden indretningsværktøjet.

Og så har hun altid et godt handy-fif klar, hvis der skal finjusteres hist og her for at dit vinrum spiller maks.

Se vores online-indretningsværkstøj her.

 

 

Michael Kahr Jørgensen

Sommelier & Journalist

 

Helene Høier

Indretningskonsulent


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar