Udvidet bytteret til 1. feb. 2023.

Inspiration til julegaver

Oprettet d.

Inspiration til julegaver

 

 

 

Står du og mangler en ønskeseddel fra venner og familie? Er den indleveret ønskeseddel bare ikke spændende eller kreativ nok? Eller måske kan du ikke lige overskue juleræset i år? Frygt ej!

Her hos Wineandbarrels vil vi gerne hjælpe med lidt inspiration til den kommende juletid, så du i stedet kan afsætte mere tid til familien, julehygge, madlavning, adventsdage og hvad der ellers hører julen til.

Vi har gjort det let for dig at overskue de forskellige gavemuligheder ved at opdele de forskellige temaer i varierende prislejer, så der er noget til enhver anledning, hvad end vi taler den helt store julegave, adventsgave, værtsgave eller en lille ting til den heldige vinder af mandelgaven.

 

 

 

 

Gaven til ham: Uden at fornærme nogen kan vi vist godt våge påstanden, at mænd er lidt sværere at give gaver til end kvinder. Derudover er det heller ikke altid, at ønskesedlen er lang nok eller endda ankommer rettidigt, så derfor kommer der her lidt gaveinspiration, som nok vil få de fleste mænd i julestemning.

$: Vagnbys 7-i-en dekateringsprop. Denne lækre og elegante multifunktions prop sikrer vinoplevelsen gennem åbning, udskænkning og iltning, og kan endda bruges til at gemme eventuelle rester til dagen efter.

$$: Mensolas-reol til 60 flasker i sortbejdset fyrretræ. Her er der en mulighed for manden at blive dagens helt i andesovs og samle en vinreol til al julevinen, mens resten af familien kan underholdes ved at betragte samlingsprocessen. 

$$$: Vagnbys champagnesabel. Der findes nok ikke en mere elegant champagnesabel end denne. Sablen kommer i lækkert og rustfrit stål, som er perfekt afbalanceret og let håndgribelig med sin vægt på kun 550 gram. Samtidigt er bladet flot afrundet og slet ikke skarp, så du skal ikke bekymre dig om at skære dig. Der medfølger en flot og praktisk gaveæske, som er oplagt at have liggende under juletræet. Med andre ord vil den heldige modtager af denne champagnesabel være godt rustet til at sable sig ind i det nye år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gaven til hende: Der skal naturligvis også være en god og kreativ gave til kæresten, hustruen, moren, søsteren, mosteren og bedstemoren i vores liv.

$: Vinglas fra Schott Zwiesel Prizma-serien. Disse smukke og elegante vinglas kommer i flere forskellige typer, så der både er til servering af hvidvin, rødvin og bobler, og de kan købes enten i pakker á to til en romantisk middag for to eller i en pakke á seks til en god middag blandt venner og familie.

$$: Rogaska-karaffel. En lækker og elegant, mundblæst karaffel i krystalglas. Fuldender din vinoplevelse med iltning og så kan den endda rumme to flasker vin (eller en magnumflaske).

$$$: Champagneprop som bord eller taburet. Denne æstetisk flotte champagneprop er en oplagt tilføjelse til både det moderne og klassiske hjem. Den står perfekt som enkeltstående kunst, men den er faktisk også udmærket at sidde på eller til at have sin isspand med champagne stående på.

 

 

 

 

 

 

Til vineksperten: Kender du en, som går meget op i vin, arbejder med vin eller har en sommelier gemt i maven, så er der en masse spændende, lækre og praktiske gavemuligheder her.

$: Winesave Pro. Med denne praktiske vinkonserveringsmekanik i spraydåseform kan du gemme resterne af din vin i op til flere måneder efter åbning af flasken. En genial måde at fordele sin vinoplevelse over flere dage.

$$: Le Nez du Vin-duftsæt fra Jean Lenoir. Dette spændende og lærerige duftsæt er en oplagt gave til den aspirerende sommelier eller blot som fællesaktivitet til det næste middagsselskab. Denne udgave tager udgangspunkt i de mest almindelige fejl i vine. Du kan bl.a. blive klogere på, hvordan eddike, svovl og kork lugter, når det opstår i en vin.

$$$: 10 liter ungarsk egetræstønde. I denne flotte og imponerende egetræstønde kan du lagre op til ti liter af lige præcis din yndlingsdrik. Det kan fx være hjemmelavet øl eller snaps, eller hvis du ønsker af pifte hverdagsvinen lidt op. Leveres med stativ, prop og hane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Værtsgave/mandelgave: Til julen hører som bekendt en masse sociale begivenheder, hvortil det kan være fordelagtigt med enten en værtsgave og/eller en mandelgave. Også her har vi gjort det let ved at komme med forslag i forskellige prisniveauer.

$: Vinplakat fra Brushery. Her er der virkelig mulighed for at komme med en personlig værtsgave fx til parret, som har boet eller rejst i et bestemt land eller altid har haft planer om at tage på en vinrejse. Plakaterne kommer i to forskellige størrelser og indeholder navnene på de mest kendte vinområder i et bestemt land eller område.

$$: Champagnesæt i tre dele fra Vagnbys. Her er der både til at åbne, skænke og gemme din champagne (eller andre former for mousserende vine). Med nytårsaften nærmende sig er dette et ”must-have” for enhver champagneelsker og hvilken dejlig overraskelse dette ville være som mandelgave (til de voksne).

$$$: Rødvinsglas fra Schott Zwiesels Air Sense-serie. Disse elegante og praktiske rødvinsglas er mundblæste og har en integreret dekanteringssfære indeni glasset, som fungerer som ekstra iltning af din vin.

 

 

 

 

 

Luksusgaven: Julen er også en tid til at være ekstra gavmild mod enten familie og venner eller (endnu bedre) mod sig selv. Derfor skal der også være lidt inspiration til dem, som virkelig har fortjent en særlig gave, og som har været ekstra artige i år.

Vinbog – The Impossible Collection of Wine. Her er der virkelig mulighed for at fordybe sig i alle de vine, som man gerne ville have haft smagt, hvis bare man havde fået chancen. Det anbefales på det kraftigste at sidde med et godt glas vin, mens man læser!
Bemærk, denne bog er en bestillingsvarer. 

Tøndebarskab. Det perfekte møbel til enhver vinkælder, mandehybel eller fritidsrum. Bemærk venligst at der ikke medfølger spiritus!

Retro vinkøleskab i sort fra Cavecool. Retro er det nye sort, og sort er det nye retro. Derfor giver det perfekt mening med dette enkle og hyggelige lille vinkøleskab, som kan opbevare op til 19 flasker og samtidigt er støjsvagt.

 

 

 

Julehygge: Til generel julehygge anbefaler vi et af vores farverige, lærerige og underholdende puslespil. De kommer i flere varianter og er alt fra de skotske whiskydistrikter til det solrige Californien og fra det vilde Australien til det klassiske Champagne. Fælles for alle puslespillene er, at de byder på spændende info om regioner, druetyper og tips til madsammensætning, og så er de oplagte at samle med et glas vin eller gløgg i hånden. Se hele udvalget af puslespil her.

PS: Husk at du kan få din gave pakket ind hos Wineandbarrels af en af vores søde nissemedarbejdere til den nette sum af 9(!) kroner. Du tilføjer blot gaveindpakning ved udcheckning ved kassen.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Gør som titusindvis af andre vinelskere..