Udvidet bytteret t.o.m. 1/2-2022

Business Development Manager

Business Development Manager til international vækstvirksomhed

Har du lyst til at drive internationale vækstprojekter i en kundedrevet E-commerce virksomhed? Har du lyst til at yde dit bidrag til at fortsætte den kraftige vækst de kommende år? Så er du måske den, vi søger.

Wineandbarrels er en af de største spillere i Europa inden for nichen ”Alt det lækre til din vin”. Vi hjælper private og professionelle kunder i hele Europa med at udleve deres drøm om en vinkælder eller et vinkøleskab. Vi har det komplette sortiment til den passionerede vinelsker og producerer en betydelig del af vores sortiment selv, fx populære brands som Pevino, CaveCool og Caverack. Vi er en kundedrevet virksomhed, hvis primære omsætning foregår online.

Vores kontor og din arbejdsplads ligger i forlængelse af vores showroom og lager i Hillerød. Derudover har vi showroom i Stockholm og forventer snart at åbne flere i Europa.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en udfordrende og meget bred stilling i en international vækstvirksomhed med kunder i hele Europa samt kollegaer med pt. hele syv forskellige nationaliteter.

Din opgave vil først og fremmest være at drive projekter, der skal sikre virksomhedens fortsatte vækst i Europa. Det kan fx være projekter indenfor E-commerce vækst, etablering af showrooms eller business-to-business distribution. Det kunne ligeledes være indenfor udviklingen af virksomhedens supply chain eller produktportefølje.

Som et led i udførslen af projekterne forventes det, at du kan udarbejde beslutningsoplæg til ledergruppen inklusive business cases. I udførslen af projekter forventes det, at du er en god projektleder, der kan fastholde overblikket og sikre god struktur. Ligesom vi forventer, at du ikke er bange for, at smøge ærmerne op, og sikre at projekterne gennemføres til den aftalte tid.

Udover at drive projekterne vil du generelt skulle understøtte ledergruppen i strategisk planlægning af virksomhedens fremtid.

Stillingen er nyoprettet, og du vil referere direkte til virksomhedens CEO.

Dine ansvarsområder

 • Drive internationale vækstprojekter med fokus på omnichannel samt strategisk vigtige projekter på tværs af virksomhedens funktioner.

 • Projektlede og samarbejde med kollegaer på kryds og tværs af virksomheden samt med eksterne samarbejdspartnere.

 • Evne at udarbejde og præsentere analyser/business cases som beslutningsoplæg til ledergruppen.

 • Være en del af at identificere nye vækstmuligheder, strategiske udfordringer og løsninger med en aktiv rolle i at understøtte virksomhedens funktioner i at sikre faktisk gennemførsel.

 • Udarbejde strategiske dokumenter og sikre enkel og letforståelig kommunikation af virksomhedens retning og fremdrift.

Personlige og faglige kvalifikationer

Vi leder først og fremmest efter en person med den rette attitude og værdier, der har de rette erfaringer/kompetencer og stort drive til at gennemføre strategiske projekter.

Derudover forventer vi, at du:

 • har minimum 3 års erfaring med forretningsudvikling, projektledelse eller lignende helst fra en større international forbruger/E-commerce virksomhed.

 • har stærke analytiske evner og solid økonomisk forståelse.

 • har evne til at facilitere møder og workshops med ledergruppen og bidrage til faktisk eksekvering baseret på disse.

 • har stærk evne til at arbejde på tværs af alle virksomhedens funktioner baseret på andres accept af dine evner og deres lyst til at samarbejde med dig.

 • har erfaring i og lyst til at drive internationale projekter uden for Danmark med forventning om et vist antal rejsedage.

 • har drive til at skabe resultater sammen med andre og for virksomheden.

 • er en proaktiv, ydmyg og ambitiøs holdspiller.

 • har en relevant bachelorgrad eller højere uddannelse.

 • taler flydende dansk og engelsk samt gerne et relevant 3. sprog.

 

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, og tilbyder derudover sundhedsforsikring samt frokost- og pensionsordning. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Send din motiverede ansøgning samt CV til job@wineandbarrels.com med teksten "Business Development Manager" i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler, og jobbet er med start hurtigst muligt. 

Har du spørgsmål, kan du kontakte virksomhedens CEO Jakob Dau på 61787984 eller jakob@wineandbarrels.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

\