Madmor/madfar

Madmor/madfar søges til anretning af frokost – 20 timer ugentligt

Vi søger en madmor/madfar til at stå for anretningen af vores frokost samt oprydning og rengøring fra mandag til fredag til vores 30-35 ansatte i Hillerød.

Du vil sammen med en kollega skulle stå for planlægning og indkøb, og selv dagligt anrette vores frokost samt lave kage en gang om ugen til os alle, så hvis der er en lille bager gemt i dig, så vil vi sætte stor pris på det.

Vi får maden udefra, men det kan forekomme, at der også skal laves noget fra bunden. Dit primære job bliver at anrette maden lækkert.

Ud over den daglige frokost og den ugentlige kage, så vil der skulle anrettes kaffe, kage og frokost, når vi af og til har gæster i huset.

Vi har en fuld funktionel kantine, som har alle køkkenremedier, der kunne ønskes.

Arbejdstiden:

Du vil skulle arbejde 20 timer om ugen fra mandag til fredag fra kl. 10.00 til 14.00 hver dag.

Forventninger til dig:

  • Du skal have erfaring fra en lignende stilling og være vant til at anrette større portioner.
  • Du går op i, hvordan du præsenterer maden.
  • Du skal være en god kollega og være rar at være sammen med. Vi vægter det gode arbejdsmiljø og en god stemning - også i pressede situationer.

Vi tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer.
  • Et firma med en travl hverdag samt søde kollegaer.
  • Mulighed for medbestemmelse i hverdagen.

 

Vigtigst for os er dog, at vi er et godt match. I Wineandbarrels er gode relationer bærende og alfa omega for, at vi er, hvor vi er i dag.

Wineandbarrels A/S er en danskejet e-handelsvirksomhed i stærk vækst og med ambitioner om endnu mere. Vi forhandler både egne og andre brands inden for opbevaring og tilbehør til vin, som vi sælger til private, virksomheder og forhandlere i mange lande.

Send din ansøgning, CV og evt. andre relevante bilag på mail job@wineandbarrels.com, og skriv ”Madmor/ madfar” i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte indretningskonsulent Morten på telefon 7196 0176. Vi indkalder løbende til samtaler. Jobbet er med start august/september.

\