Erfaren strategisk indkøber søges til handelsvirksomhed i vækst

Wineandbarrels A/S er en danskejet handelsvirksomhed i vækst og med ambitioner. Vi forhandler egne og andre brands inden for opbevaring og tilbehør til vin, som vi sælger til private, virksomheder og forhandlere i Skandinavien, Nordeuropa m.fl.

Vore egne brands af vinkøleskabe og vinreoler er blevet meget populære i markedet. Vi ønsker derfor at skalere vores sourcing-fokus på denne kategori ved ansættelse af en dedikeret strategisk indkøber, som ikke er bange for at arbejde ”hands-on”.

Du vil arbejde ”hands-on” på et operationelt niveau, samtidig med at du sikrer effektiv implementering af strategien. Vi forventer, at du med succes kan udvikle konkrete strategier for og navigere i kompleksiteten af dine kategorier, når du tager ansvar for at:

 • Etablere og udvikle stærke, langsigtede og dynamiske relationer med eksisterende og nye leverandører primært i Asien.
 • Involvere interne nøglefunktioner i at fremme vores sourcing-aktiviteter.
 • Drive udbud, forhandle priser og koordinere sourcing- og supply management-aktiviteter.
 • Udvikle ekspertise og bidrage med rådgivning på direktionsniveau inden for dine kategorier.
 • Udarbejde økonomiske forecast og opfølgning på samme.
 • Planlægge og gennemføre jævnlige rejser til vore leverandører og stakeholders (oversøisk og Europa).

Der er tale om en stilling med stor selvstændighed i tilrettelæggelse og udførelse af arbejdet, samtidig med gode muligheder for at udvikle sig fagligt inden for digitale forretningsmodeller, kundefokuseret strategi og godt købmandskab.

Til daglig vil du samarbejde med salg og kundeservice, administration, lager, økonomi, produktudvikling, marketing og direktion. Vi har et velfungerende lederteam, hvor du også forventes at kunne deltage og bidrage med din faglige viden og dit positive engagement. I det daglige vil du referere til ejer og direktør Jakob Dau.

Hvem er du?

 • Du har helt sikkert solid erfaring med procurement og ind-/udgående logistik inkl. returlogistik og reklamationsbehandling. Du må også meget gerne have erfaring med category management.
 • Du har relevant teknisk viden om produktion - erfaring med elektriske apparater er en fordel.
 • Du taler og skriver engelsk flydende.
 • Vi forventer, at du udfordrer status quo.
 • Du er god til at udfordre og involvere andre mennesker til at bidrage med deres bedste til at skabe udvikling og kvalitet, der kommer vores slutkunder til gode.
 • Du er naturligt interesseret og motiveret for vores forretningsområde og forretningsmodel, hvilket driver dig til proaktivt at undersøge globale sourcing-muligheder og løbende udvikle en dyb faglig viden herom.

Og når alt dette er skrevet, så er det vigtigste for os, at vi er et godt match. I Wineandbarrels er gode relationer bærende og alfa omega for, at vi er, hvor vi er i dag.

Yderligere information om jobbet kan indhentes hos direktør Jakob Dau på jakob@wineandbarrels.com eller telefon 71 99 33 44. Send din ansøgning, dit CV og evt. andre relevante bilag på mail: job@wineandbarrels.com.

Ansøgningsfristen er den 11. august, og jobsamtalerne afholdes løbende.

Jobbet er med start hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.