Få inspiration til din indretning med vin

Oprettet d.

Få inspiration til din indretning med vin

Går du også med en drøm om at få indrettet et vinrum, en vinkælder eller et område af dit hjem med vin? Der er mange måder at gøre det på, og med vores løsninger samt indretningshjælp er det kun fantasien der sætter grænser for de fede og unikke løsninger.

Har du brug for hjælp til indretning med vin? Vi tilbyder vejledning, indretningsforslag og hjælp til indretning af dit vinrum. Når vi kender dine mål og ønsker, udarbejder vi et indretningsforslag til dig i vores indretningsværktøj - helt gratis. Læs mere her og bliv kontaktet.

Inspiration til indretning med vin

Find inspiration blandt vores kunders unikke og flotte indretningsløsninger med vin. I sammenhæng med vores vinindretningsdrømme-kampagne, har vi nedsatte priser på udvalgte varer, du kan skabe dit vinrum ud fra - se tilbuddende her.

 

En kunde i Sverige har indrettet på en smuk og stilfuld måde med vores Thermocold vinrum inkl. køl og tilkøbte Caverack vinreoler indeni.


Se vores Thermocold udvalg her.

 

Thermocold vinrummet kan bestilles på mål, så det passer lige præcis til dit hjem. Caverack vinreolerne tilkøbes ved siden af - så du kan designe den løsning der dækker dine behov bedst.


Se vores tilbud på vinreoler, vinglas og andet vintilbehør her.

Her er et lille rum blevet udnyttet på bedste vis. Et vinrum der med Caverack vinreoler samt et PeVino vinkøleskab kan rumme mange gode flasker vin - et gennemført vinrum.

 

Se vores Caverack udvalg her.

 

Når vinrummet ikke skal bruges eller vises frem, kan de to små døres lukkes til
- en elegant og smart måde, at bruge et lille ekstra rum i sit hjem på.

 

Se vores PeVino vinkøleskabe her.

Her er der bag elegante glasdøre indrettet med Caverack vinreoler i sort. I kombination med korkpropper på væggen, vinkasserne og vinglassene skabes der en helhed i vinrummet.
 

Se vores tilbud på vinreoler, vinglas og andet vintilbehør her.

 

Caverack kan købes i lige præcis de sammensætninger du har brug for, så det dækker dine behov bedst. Caverack vinreolerne kan fås i brændt fyrretræ, eg, fyrretræ og sort.
 

Se vores Caverack udvalg her.

Et vinrum ud over det sædvanlige., der stråler af elegance og eksklusivitet.

 

Se vores Caverack udvalg her.

 

Vores populære Caverack i egetræ sammen med stilfulde glasvægge.

 

Se vores tilbud på alt til et gennemført vinrum.

Hvis du også går med et ønske om at indrette dit hjem med vin, på en unik og stilfuld måde - så er det måske nu det ønske skal indfries! Lige nu har vi nedsatte priser på flere af vores varer, der kan skabe den perfekte vinindretning, se kampagnetilbuddene her. 

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar