Om Wineandbarrels

Wineandbarrels A/S

Hovedkontor:

Rønnevangsalle 8

DK - 3400 Hillerød

Tlf.: 71 99 33 44
Mail: info@wineandbarrels.com
CVR nr.: DK-27702937
   
   
   

Bank:
Nordea Bank Konto:
Reg. no.: 2191
Konto no.:  9029475072


Swift: NDEADKKK
IBAN: DK1720009029475072

 

 

 

 

 

Kundeservice

Tlf. +45 71 99 33 44
E-mail: info@wineandbarrels.com

Mandag - torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 16:30

Afhentning af varer:

Kun i Hillerød showroom.

Rønnevangsalle 8
DK - 3400 Hillerød

Vi sender en mail når varen er klar til afhentning.

Showroom åbningstider:

Hillerød:
Mandag til fredag fra 10.00 til 17.30.
Lørdag fra 10.00 til 14.00
Søndag fra 10.00 til 14.00 - Kun første søndag i måneden. 
(undtaget helligdage)

 

Fredericia:
Mandag til fredag fra 10.00 til 17.30.
Lørdag fra 10.00 til 14.00 
(undtaget helligdage)

Passer åbningstiderne ikke? Kan åbnes efter aftale.

 

Hos Wineandbarrels er vi passionerede omkring vin og vinudstyr, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at hjælpe andre vinelskere med at fuldende deres drømme, hvad enten de omfatter en eksklusiv tjenerproptrækker, et nyt vinkøleskab eller et misundelsesværdigt vinrum.

Den fuldendte vinoplevelse – til den rigtige pris

Wineandbarrels blev grundlagt i 2008 af Jakob Dau, og virksomheden er bygget op omkring Jakobs store passion for vin, vinopbevaring, vintilbehør og ikke mindst hans viden og interesse for at være en god købmand, som finder eller udvikler de rigtige varer til de rigtige priser til gavn for kunderne.

Vi er i dag en af Europas største forhandlere og distributører af vinudstyr, og vores webshops dækker hele Europa. Foruden vores webshops, har vi også fysiske showrooms i Hillerød, Fredericia, Stockholm, Oslo og Düsseldorf.

Wineandbarrels er en 100% danskejet virksomhed, og vi lægger stort vægt på at være en ansvarsfuld arbejdsplads for vores mere end 50 medarbejdere, hvor alle trives, og hvor det er sjovt at gå på arbejde hver dag.

Wineandbarrels har modtaget Børsens Gazellepris i både 2020, 2021 og 2022.


Eksperter i vinudstyr – vinelskere ligesom dig

Jakob var selv en af kunderne i vinens verden, og hans oplevelser var, at de eksisterende produkter på markedet ikke var dækkende, og han så muligheder for nytænkning og udvikling. Han rejste derfor ud i verdenen og fandt en række produkter i Europas vinførende lande. Samtidig udviklede han selv en række produkter med nye features og designs som fx PeVino og Cavecool vinkøleskabe, Caverack vinreoler og vintilbehør. Udvikling af nye produkter er der til stadighed stor fokus på og det sker i stor grad ud fra den feedback vi modtager fra kunderne.

Denne grundlæggende interesse for vin og vinudstyr kan mærkes i alle hjørner af virksomheden, hvor både medarbejdere og kunder holder meget af at dyrke den fælles passion for de dyrebare dråber. 

Som vinelskere og specialister i vinudstyr og løsninger til opbevaring af vin, er vi meget opmærksomme på, at smag og behov varierer fra person til person, og derfor finder du altid det største produktudvalg i vores webshops og showrooms. Faktisk har vi verdens største udvalg i opbevaring og tilbehør til vin.

Vores nyeste skud på stammen er brandet Crucave. Crucave er en hyldest til Jakobs egen kærlighed til vin og er en gave til vinentusiaster over hele Europa. Hans mission var klar - at levere skræddersyede vinkælderløsninger fra øverste hylde, der ikke kun opfylder, men også overskrider forventningerne, og som er blivet symbolet på enestående vinkældre overalt.


Oplev før du køber – både online og i vores showrooms

Du har mulighed for at designe dit helt eget personlige vinrum med vores onlineværktøj, eller du kan få hjælp af vores indretningseksperter som kan designe et oplæg til dig. Mange af vores produkter kan du også opleve hjemme i stuen ved at indsætte 3-D produktet med din mobiltelefon (augmented reality).

I vores showrooms kan du opleve og sammenligne mange af vores produkter, inden du beslutter dig, og vores dygtige produkteksperter står klar til at guide dig frem til den helt rigtige løsning for dig. Du kan naturligvis også booke en aftale på forhånd, så giver vi en kop kaffe!

Vi arrangerer også løbende events i vores showrooms, hvor du har mulighed for at møde andre vininteresserede, deltage i vinsmagninger, produktdemonstrationer og meget andet. 

Har du ikke mulighed for at besøge vores showrooms personligt, kan du i stedet booke en online fremvisning direkte på din computer eller mobiltelefon. Her kan du sidde hjemme i ro og mag, mens du med lyd og billede får fremvist nogle af vores mest populære varer af vores showroompersonale.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os vedrørende vores produkter og løsninger, og du kan også følge med på Facebook og Instagram
 

 

Inspirations katalog

Inspirations katalog wineandbarrels

 

 

 

E-mærket

Wineandbarrels er certificeret e-mærket butik, og det betyder, at du kan handle trygt og sikkert på vores webshop. E-mærkets jurister kontrollerer jævnligt, at vores webshop overholdende gældende lovgivning inden for handel på nettet og forbrugerbeskyttelse. Derudover tilbyder e-mærket dig som kunde gratis juridisk vejledning og en køberbeskyttelse på 10.000 kr. 

SMV:Grøn

Hos Wineandbarrels går vi op i, at gå en grønnere fremtid i møde. Vi har gennem SMV:Grøn fået et synligt bevis på vores miljømæssige indsats. Vi fortsætter vores strategi indenfor bæredygtighed, så vi sammen kan arbejde mod en grønnere fremtid. 

gazelle pris 2020

gazelle pris 2021

gazellepris 2022

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør