Om Wineandbarrels

Wineandbarrels A/S

Rønnevangsalle 8
DK - 3400 Hillerød

 

71 99 33 44
info@wineandbarrels.se
CVR nr.: DK-27702937

 

Bank:
Jyske Bank konto: 5051-1518180
Swift: JYBADKKK
IBAN: DK5150510001518180

 

 

 

 

Lager og afhentning:

Rønnevangsalle 8
DK - 3400 Hillerød

 

Når du har bestilt til afhentning, skal du afhente på vores lager, medmindre du specifikt har bedt om afhentning i butikken.
Lageret har åbent alle hverdage fra 8-16.00, og har indgang i porten, hvor der står Lindstrøm Lager.

 

Vi sender en mail når varen er klar til afhentning.

Butikken / showroomet har fast åbent:

Mandag, tirsdag, onsdag, fredag fra 10.00 til 17.30.
Torsdag fra 10.00 til 20.00.
Lørdag fra 10.00 til 14.00
(undtaget helligdage)

Telefon 71 99 33 44


 

Starten på wineandbarrels.com

Wineandbarrels.com blev grundlagt i 2008 efter, at indehaver Jakob Dau havde rejst rundt i Europa for at finde leverandører af vinfade til hans nyanlagte vingård på Langeland. Her fandt han et bødkeri i Frankrig og et i Ungarn, som begge producerer håndlavede vinfade efter gamle stolte håndværkertraditioner.

Siden er forretningen blevet udvidet betydeligt med et stort sortiment i inventar til opbevaring af vin, møbler, vinkøleskabe, vinglas og andet tilbehør til vin. Kort sagt; Alt det lækre til din vin.

I dag er wineandbarrels.com en af de største leverandører i Skandinavien inden for udstyr til opbevaring af vin, samt vintilbehør.

Produkter fra hele Europa

Wineandbarrels A/S er distributør og agent for nogle af Europa's mest anerkendte producenter indenfor vinkøleskabe, vinreoler, møbler, vinglas, vintilbehør og vintønder. De fleste af agenturerne er for hele Norden og enkelte for Tyskland og England. Produkterne bliver solgt direkte til slutbrugere B2C og B2B via wineandbarrels.com.

Ud over egne agenturer, er wineandbarrels.com forhandler af af en række produkter fra anderkendte producenter som Bosch, Vestfrost, Liebherr, Climadiff og Avintage.

Lidt om Jakob Dau

I de sidste 30 år har Jakob lavet vin i Danmark - først som frugtvine og siden af druer. Sammen med sin far og søskende har han et familieejet vinlaug på Langeland, hvor de gennem de senere år har fået plantet adskillige vinplanter, og producerer udelukkende vin til hobbybrug. 

Jakob’s interesse for vin og vinfremstilling har bragt ham vidt omkring i verden, og han har gennem årene skabt sig et betydeligt netværk inden for vinproducenter og ikke mindst producenter af udstyr til vinopbevaring, vinmøbler og tilbehør til vin.

Jakob har altid haft stor fokus på kvalitet og på at opnå de bedste priser til gavn for kunderne i wineandbarrels.com.