PRISGARANTI I HELE NOVEMBER - FÅ LEVERET FØR BLACK FRIDAY TIL BLACK FRIDAYS PRISER. LÆS MERE HER.

Handelsbetingelser

Oversigt:

Generelle oplysninger

Juridisk navn: W&B A/S
CVR-nr.: 27702937
Adresse: Rønnevangsalle 8, 3400 Hillerød
E-mailadresse: info@wineandbarrels.com
Telefonnummer: 71 99 33 44

 

Persondatapolitik og cookies

Wineandbarrels har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr., og mailadresse.

Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. IP-adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Wineandbarrels A/S og opbevares i fem år jf. Bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC. Vi benytter disse cookies til at genkende dig og for eksempel huske, hvilke varer, der er i indkøbsvognen, når du handler online hos wineandbarrels A/S. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.wineandbarrels.com er Jakob Dau.

Ifm. EU-lovgivning om persondata (GDPR) har du en række eksplicitte rettigheder:

 

Artikel 15 GDPR – Ret til indsigt
Du har som den registrerede ret til at se de personoplysninger, som vi behandler om dig. Derudover har du ret til at modtage en række oplysninger om den eller de behandlinger vi foretager med dine personoplysninger. 
Artikel 16 GDPR – Ret til berigtigelse
Du har som den registrerede ret til at få urigtige (forkerte) personoplysninger om dig selv rettet. Herudover har du ret til at – under hensyntagen til formålene med en behandling – at få fuldstændiggjort ufuldstændige personoplysninger
Artikel 17 GDPR – Ret til sletning
Retten til sletning indebærer, at en registreret – med visse undtagelser – har ret til at få slettet oplysninger om sig selv. Den registrerede har ret til at få sine personoplysninger slettet uden unødig forsinkelse, når ét af følgende forhold gør sig gældende:

  1. Hvis ikke det længere er nødvendigt for os at have oplysningerne om den registrerede af hensyn til de formål, hvormed vi indsamlede oplysningerne.
  2. Hvis vi har baseret din behandling på et samtykke, og den registrerede trækker nu sit samtykke tilbage, og vi har samtidig ikke en anden hjemmel for behandlingen.
  3. I det tilfælde, at vi behandler oplysningerne ulovligt (uden hjemmel i databeskyttelsesforordningens kapitel II)
  4. Hvis vi er forpligtet til at slette oplysningerne som følge af EU-lovgivning eller national lovgivning i en medlemsstat.
  5. Hvis vi er forpligtet til at slette oplysningerne som konsekvens af, at den registrerede udøver sin ret til indsigelse.
  6. Hvis vi er udbyder af en informationssamfundstjeneste (f.eks. et socialt netværk), og du har baseret din behandling af personoplysninger om en registreret på et samtykke givet af den registreredes forældremyndighedsindehavere, og den registrerede tilbagekalder nu selv samtykket efter at være fyldt 13 år

Artikel 18 GDPR – Ret til begrænsning af behandling
Du har ret til i visse tilfælde at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, således at oplysningerne ikke må underlægges andre behandlinger end opbevaring. Den registrerede har ret til at få begrænset sine personoplysninger, når ét af følgende forhold gør sig gældende:

  1. Den registrerede bestrider rigtigheden af personoplysningerne. Vi skal i dette tilfælde begrænse behandlingen af oplysningerne i perioden indtil, vi har haft mulighed for at fastslå, om personoplysningerne er korrekte.
  2. Hvis vi behandler oplysningerne ulovligt, og den registrerede modsætter sig sletning af oplysningerne, men anmoder om begrænsning af anvendelsen. Den registrerede kan f.eks. foretrække begrænset behandling, hvis den registrerede ønsker, at det skal kunne dokumenteres, hvilke oplysninger, der har indgået i behandlingen af en sag.
  3. Hvis vi ikke længere har brug for personoplysningerne til en behandling, men de er nødvendige for, at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.
  4. Den registrerede har gjort indsigelse mod din behandling. Vi skal begrænse behandlingen af oplysningerne i den periode, hvor det kontrolleres, om vores legitime interesser går forud for den registreredes legitime interesser.

Artikel 20 GDPR – Ret til dataportabilitet
Retten til dataportabilitet indebærer for det første en ret for den registrerede til at modtage egne personoplysninger, som den registrerede har givet til os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format til personlig brug uden hindring.
For det andet indebærer retten en mulighed for den registrerede til at overføre disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden. Personoplysningerne skal kunne flyttes, kopieres og overføres fra ét IT-miljø til et andet uden hindring, hvis det er teknisk muligt.
Artikel 21 GDPR – Ret til indsigelse
Retten til indsigelse indebærer, at den registrerede til enhver tid har ret til – af grunde, der vedrører den pågældendes særlige situation – at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af sine personoplysninger.
Hvis vi som dataansvarlig modtager en indsigelse fra den registrerede, vil vi derfor tage stilling til, om indsigelsen er berettiget, også selvom om vores behandling af oplysningerne i øvrigt er lovlig.
Du kan skrive til Jakob på: jakob@wineandbarrels.com.

Når du benytter Wineandbarrels.com, accepterer du, at vi benytter cookies. Vi benytter cookies til at holde styr på dine valg (fx hvilke varer der placeres i indkøbskurven). Derudover benytter vi cookies til at kunne målrette reklamer på eksterne platforme til dig. 

 

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Bestilling

Købsguide trin-for-trin:

Find den ønskede vare.

Kom varen i indkøbskurv ved at klikke på symbolet "Læg i kurv".

Derefter kan du fortsætte din søgning, hvis der skal handles mere.

Fortryder du indholdet, eller ønsker du at foretage rettelser og fx ændre antallet af varer, kan du henholdsvis slette på slet-knappen eller rette i boxen med antal. 'Opdater kurv', hvis du vil se prisen efter ændringerne.

Herefter går du til kassen. Skærmbilledet hedder "Gå til kassen".

På næste skærmbillede vælger du betalingsform og forsendelse.

Herefter skal du indtaste kundeoplysninger og eventuel anden leveringsadresse. Klik "Fortsæt".

Bekræft ordre - opsamling af bestilling og de data, du har indtastet.

Din bestilling bliver først afsendt, når du klikker på "Afslut køb". Hvis du inden da forlader siden, er købstransaktionen ikke gennemført.

Systemet sender dig straks en ordrebekræftelse på den mail, du har opgivet under kundeoplysninger.

Når din bestilling er ekspederet, får du igen en elektronisk meddelelse.

Betaling

Wineandbarrels A/S modtager betaling med MobilePay Online, Dankort/VISA-Dankort eller Mastercard, Eurocard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og American Express. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Der er ingen betalingsgebyr på Dankort/VISA-Dankort og VISA Electron (danske kort).

Wineandbarrels A/S krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS/NETS.

Du kan også betale med ViaBill

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26.

ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.ViaBill.com/kredit

 

Du kan også betale ved at overføre til vores konto i Danske Bank: 3409-00802395 med angivelse af ordrenr. Denne betalingsmetode er ikke omfattet af indsigelsesordningen.

Afhentning af varer

Alle varer kan hentes på vores lageradresse: Rønnevangsalle 8, 3400 Hillerød ved forudgående bestilling i shoppen. Se åbningstider her. Vi sender en mail når varen er klar til afhentning.

Levering

Varerne afsendes normalt samme dag, hvis de er på lager, og bestilles senest kl. 12.00. Den konkrete leveringstid angives på den enkelte vare på webshoppen, og er med udgangspunkt i en bestilling senest kl. 12.00. Bestiller du efter kl. 12.00 afsendes varen den efterfølgende hverdag. Er varen ikke på lager i Danmark, vil der normalt være en leveringstid på 3-4 uger. Vi sender altid en mail om forventet leveringstid når vi kender denne.

Wineandbarrels A/S sørger for levering med GLS eller DSV, hvis du ikke har ønsket at afhente din bestilling. Leveringsprisen starter fra 69,00 DKK, men er gratis til kantsten, når du køber et vinkøleskab*. 

Når der leveres til hjemmeadressen, og du har angivet hvor pakken må stilles, overgår risikoen til dig, når pakken leveres. Når du angiver, hvor pakken må placeres ved hjemmelevering, er det vigtigt, at vognmanden frit kan komme til med en alm. palleløfter.

*Brofaste øer

Prisen på levering er kun gældende for brofaste øer i Danmark. Bor du ikke på en brofast ø, sender vi gerne et tilbud på levering.

 

Vedr. genkørsel

Er der ikke nogen på leveringsadressen til at modtage varen, og har du ikke indgået aftale om at varen må stilles, vil vognmanden tage varen med retur og forsøge levering med en genkørsel. Nægter du modtagelse for at få leveret på et andet tidspunkt uden at indgå aftale med Wineandbarrels herom, vil der også være tale om en genkørsel. Prisen for en genkørsel er 250 kr. 

 

Vedr. indbæring.

I de fleste tilfælde kan vi levere med et par hverdages varsel i tidsrummet 8.00 - 16.00 efter nærmere aftale, når du vælger indbæring. Når du har bestilt denne service, ringer vi dig op for at høre nærmere om ønsket leveringstidspunkt samt adgangsforhold. Leveringstidspunktet vil ligge inden for et vindue på 4 timer.

Ved særlige indbæringsopgaver, hvor der ikke kan benyttes sækkevogn hele vejen ind, skal du bestille speciallevering. Dette inkluderer flere mand med specielt løftegrej på bilen. Klik her for speciallevering! (Dette gælder fx, hvis trappen er så smal eller drejer, så det er påkrævet, at vinskabet bæres ind med løfteseler eller lign.)

Ønsker du levering på et specifikt tidspunkt eller uden for tidsrummet 8.00 - 16.00, kan dette arrangeres mod et yderligere beløb.

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikationer:

  • Fortrydelsesretten gælder ikke for erhvervsdrivendes køb hos Wineandbarrels A/S.
  • Erhvervsdrivende har 1 års reklamationsret fra den oprindelige fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke ny reklamationsperiode.
  • Wineandbarrels A/S forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.
  • Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
  • Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.
  • Ved brug af reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelsen af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne.
  • Såfremt der er en mangel ved dit produkt tilbyder Wineandbarrels A/S afhjælpning eller omlevering, og du afskæres fra at gøre hævebeføjelsen gældende.

Følgende scenarie betyder, at ordren (uden undtagelse) bliver betragtet som et erhvervskøb:

  • Angivelse af firmanavn eller CVR/SE/EAN-nummer ved ordreafgivelse på hjemmeside eller til erhvervsafdeling (du må dog gerne få leveret en pakke privat på dit arbejde - benyt da i stedet feltet med alternativ leveringsadresse på hjemmesiden til dette).

Reklamationsret og garanti

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders garanti (på visse produkter 36 måneder, hvis det er skiltet). Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) leveringsomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine leveringsomkostninger.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Wineandbarrels A/S mail: info@wineandbarrels.com Tlf. +45 71 99 33 44

 

Varen sendes til:

Wineandbarrels A/S
Rønnevangsalle 8
3400 Hillerød

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken, fx kopi af ordrebekræftelsen/forudgående korrespondance samt reg. nr. og kontonr. til den bankkonto, hvortil refusion kan foregå.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Varer angivet som "Demo"

Varer angivet som "Demo" er varer i lettere brugt forfatning med en eller flere mangler. Hver demo-vare er unik og med kun 1 stk. på lager. Hver demo-vare er detaljeret beskrevet med hvilke mangler, der er tale om. 

Garanti på demo-varer

Når du køber en demo-varer har du din normale 24 måneders reklamationsret. 
Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet til en tilsvarende demo-model, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 28 dages fortrydelsesret, når du handler hos Wineandbarrels.

Fortrydelsesfristen udløber 28 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 28 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 28 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til: info@wineandbarrels.com eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Fortrydelsesret på montering, opstilling og bortskaffelse

Fristen for din fortrydelsesret på montering, opstilling og bortskaffelse udløber, når ydelsen er fuldt leveret. 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen
  • Varer/produkter udarbejdet efter dine ønsker (tilvirkningskøb/specieskøb).

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Vinkøleskabe, Vintønder og Vinmøbler. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 1.000,-.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Wineandbarrels A/S
Rønnevangsalle 8
3400 Hillerød

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores support på Tlf.: 71 99 33 44. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center For Klageløsning
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr.

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

Til:
Wineandbarrels A/S
Rønnevangsalle 8
3400 Hillerød
E-mail: info@wineandbarrels.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
 

PriceRunner Købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for en time. At blive medlem hos PriceRunner koster ingenting og tager kun et par minutter! Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, ødelagt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig personligt.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien dækker ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

For de endelige regler og vilkår og oversigt over kategorier, der er undtaget garantien, besøg PriceRunner.

Ja tak, send mig til PriceRunner for registrering af Købsgaranti op til 50.000 kroner!

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret: 21.02.2019