Handelsbetingelser

Oversigt:

Generelle oplysninger

Juridisk navn: W&B A/S
CVR-nr.: 27702937
Adresse: Rønnevangsalle 8, 3400 Hillerød
E-mailadresse: info@wineandbarrels.com
Telefonnummer: 71 99 33 44

 

Persondatapolitik og cookies

Wineandbarrels har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr., og mailadresse.

Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. IP-adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Wineandbarrels A/S og opbevares i fem år jf. Bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC. Vi benytter disse cookies til at genkende dig og for eksempel huske, hvilke varer, der er i indkøbsvognen, når du handler online hos wineandbarrels A/S. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.wineandbarrels.com er Jakob Dau.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til Jakob på: jakob@wineandbarrels.com.

Når du benytter Wineandbarrels.com, accepterer du, at vi benytter cookies. Vi benytter cookies til at holde styr på dine valg (fx hvilke varer der placeres i indkøbskurven). Derudover benytter vi cookies til at kunne målrette reklamer på eksterne platforme til dig. 

Bestilling

Købsguide trin-for-trin:

Find den ønskede vare.

Kom varen i indkøbskurv ved at klikke på symbolet "Læg i kurv".

Derefter kan du fortsætte din søgning, hvis der skal handles mere.

Fortryder du indholdet, eller ønsker du at foretage rettelser og fx ændre antallet af varer, kan du henholdsvis slette på slet-knappen eller rette i boxen med antal. 'Opdater kurv', hvis du vil se prisen efter ændringerne.

Herefter går du til kassen. Skærmbilledet hedder "Gå til kassen".

På næste skærmbillede vælger du betalingsform og forsendelse.

Herefter skal du indtaste kundeoplysninger og eventuel anden leveringsadresse. Klik "Fortsæt".

Bekræft ordre - opsamling af bestilling og de data, du har indtastet.

Din bestilling bliver først afsendt, når du klikker på "Afslut køb". Hvis du inden da forlader siden, er købstransaktionen ikke gennemført.

Systemet sender dig straks en ordrebekræftelse på den mail, du har opgivet under kundeoplysninger.

Når din bestilling er ekspederet, får du igen en elektronisk meddelelse.

Betaling

Wineandbarrels A/S modtager betaling med MobilePay Online, Dankort/VISA-Dankort eller Mastercard, Eurocard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og American Express. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Der er ingen betalingsgebyr på Dankort/VISA-Dankort og VISA Electron (danske kort).

Wineandbarrels A/S krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS/NETS.

Du kan også betale med ViaBill

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26.

ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.ViaBill.com/kredit

 

Du kan også betale ved at overføre til vores konto i Jyske Bank: 5051-0001518180 med angivelse af ordrenr. Denne betalingsmetode er ikke omfattet af indsigelsesordningen.

Afhentning af varer

Alle varer kan hentes på vores lageradresse: Rønnevangsalle 8, 3400 Hillerød ved forudgående bestilling i shoppen. Se åbningstider her. Vi sender en mail når varen er klar til afhentning.

Levering

Varerne afsendes normalt samme dag, hvis de er på lager, og bestilles senest kl. 12.00. Den konkrete leveringstid angives på den enkelte vare på webshoppen, og er med udgangspunkt i en bestilling senest kl. 12.00. Bestiller du efter kl. 12.00 afsendes varen den efterfølgende hverdag. Er varen ikke på lager i Danmark, vil der normalt være en leveringstid på 3-4 uger. Vi sender altid en mail om forventet leveringstid når vi kender denne.

Wineandbarrels A/S sørger for levering med GLS eller DSV, hvis du ikke har ønsket at afhente din bestilling. Leveringsprisen starter fra 69,00 DKK, men er gratis til kantsten, når du køber et vinkøleskab. 

Når der leveres til hjemmeadressen, og du har angivet hvor pakken må stilles, overgår risikoen til dig, når pakken leveres. Når du angiver, hvor pakken må placeres ved hjemmelevering, er det vigtigt, at vognmanden frit kan komme til med en alm. palleløfter.

 

Vedr. indbæring.

I de fleste tilfælde kan vi levere med et par hverdages varsel i tidsrummet 8.00 - 17.00 efter nærmere aftale, når du vælger indbæring. Når du har bestilt denne service, ringer vi dig op for at høre nærmere om ønsket leveringstidspunkt samt adgangsforhold. Leveringstidspunktet vil ligge inden for et vindue på 4 timer.

Ønsker du levering på et specifikt tidspunkt eller uden for tidsrummet 8.00 - 17.00, kan dette arrangeres mod et yderligere beløb.

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikationer:

  • Fortrydelsesretten gælder ikke for erhvervsdrivendes køb hos Wineandbarrels A/S.
  • Erhvervsdrivende har 1 års reklamationsret fra den oprindelige fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke ny reklamationsperiode.
  • Wineandbarrels A/S forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.
  • Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
  • Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.
  • Ved brug af reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelsen af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne.
  • Såfremt der er en mangel ved dit produkt tilbyder Wineandbarrels A/S afhjælpning eller omlevering, og du afskæres fra at gøre hævebeføjelsen gældende.

Følgende scenarie betyder, at ordren (uden undtagelse) bliver betragtet som et erhvervskøb:

  • Angivelse af firmanavn eller CVR/SE/EAN-nummer ved ordreafgivelse på hjemmeside eller til erhvervsafdeling (du må dog gerne få leveret en pakke privat på dit arbejde - benyt da i stedet feltet med alternativ leveringsadresse på hjemmesiden til dette).

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) leveringsomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine leveringsomkostninger.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Wineandbarrels A/S mail: info@wineandbarrels.com Tlf. +45 71 99 33 44

 

Varen sendes til:

Wineandbarrels A/S
Rønnevangsalle 8
3400 Hillerød

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken, fx kopi af ordrebekræftelsen/forudgående korrespondance samt reg. nr. og kontonr. til den bankkonto, hvortil refusion kan foregå.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 28 dages fortrydelsesret, når du handler hos Wineandbarrels.

Fortrydelsesfristen udløber 28 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 28 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 28 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til: info@wineandbarrels.com eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Fortrydelsesret på montering, opstilling og bortskaffelse

Fristen for din fortrydelsesret på montering, opstilling og bortskaffelse udløber, når ydelsen er fuldt leveret. 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen
  • Varer/produkter udarbejdet efter dine ønsker (tilvirkningskøb/specieskøb).

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Vinkøleskabe, Vintønder og Vinmøbler. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 1.000,-.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Wineandbarrels A/S
Rønnevangsalle 8
3400 Hillerød

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores support på Tlf.: 71 99 33 44. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center For Klageløsning
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr.

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

Til:
Wineandbarrels A/S
Rønnevangsalle 8
3400 Hillerød
E-mail: info@wineandbarrels.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret: 01.09.2016