Karriere hos Wineandbarrels

Bliv en del af Wineandbarrels

Vil du være en del af en international vækstvirksomhed med ambitioner om at blive Europamester inden for salg af vinudstyr? Der er fart på her hos Wineandbarrels, og vi er altid på udkig efter dygtige kolleger med sans for godt købmandskab. Vi er Nordens største inden for vores branche og har kontor, lager og butik i Hillerød nord for København. Via vores webshops sælger vi til kunder i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Storbritannien.


Ledige stillinger

Herunder kan du se alle ledige stillinger hos Wineandbarrels.

 

 


 

Fordele ved at arbejde hos Wineandbarrels

Hos Wineandbarrels har vi en flad organisationsstruktur med en udpræget grad af tillid til den enkelte medarbejder. Det betyder, at du får indflydelse og ansvar fra din første dag på jobbet, og samtidig er med til at skabe de bedste rammer for, at vi kan nå vores mål om at blive Europamester inden for vores felt. Hverdagen hos Wineandbarrels er præget af en uformel og respektfuld omgangstone med fælles frokoster i kantinen, hyggelige sociale arrangementer og fokus på at udvikle den enkelte medarbejder, så vi sammen kan skabe verdens bedste team.

 

 

Mød dine kommende kollegaer

Det går stærkt hos Wineandbarrels, men vi glemmer ikke det vigtigste, nemlig de dygtige mennesker, der sammen skaber rammerne for en sjov og udfordrende hverdag.

 

Morten - Indretningskonsulent

"Vi er en virksomhed i stærk vækst, hvilket betyder, at hver dag bringer nye og spændende udfordringer med sig. Vores flade organisationsstruktur gør, at der er stor tiltro til den enkelte medarbejder i det daglige, og man har rigtig gode muligheder for både faglig og personlig udvikling."

 

 

 

Bente - Key Account Manager

"Er sælgere ikke bare sådan nogle, som skal tjene mest muligt hurtigst muligt?" Ikke hos Wineandbarrels. Vi kan lide at bruge tid på at rådgive, og vi sætter en ære i at gøre en positiv forskel for alle vores kunder. Vores solide erfaringer inden for vore produkter baner vejen til det rigtige køb......for så kommer kunden jo igen."

Emil - Kundeservice

"Hos Wineandbarrels er der et fantastisk arbejdsmiljø, som gør at man føler sig godt tilpas og yder sit bedste på arbejdspladsen. Der er et godt sammenhold på tværs af afdelingerne, som gør det nemt at kommunikere og løse problemstillinger. Sammen i Wineandbarrels bidrager vi med godt humør og gode resultater, hvilket gør os til en fantastisk arbejdsplads."

 


 

En international virksomhed

Wineandbarrels har kontor, lager og butik i Hillerød nord for København, men en hurtigt voksende del af vores salg sker på internationale markeder som Sverige, Norge, Tyskland og Storbritannien. I løbet af en helt almindelig dag på kontoret, vil du udover dansk derfor også kunne høre dine kolleger tale om det seneste nye vinudstyr på både svensk, norsk, tysk og engelsk.


 

 

 

Vil du vide mere om at arbejde hos Wineandbarrels?

Læs mere om Wineandbarrels og vores historie her eller kontakt os via nedenstående link.

 


 

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør