KØB TRYGT MED PRISGARANTI. LÆS MERE HER.

Oktober måneds udvalgte showcase

Oprettet d.

Oktober måneds udvalgte showcase

Oktober måneds udvalgte showcase = 8 kvm vinluksus

Hver måned udvælger vi månedens showcase. Det kan både være en vinkælder, et vinrum eller en lækker installation af et vinkøleskab.

ALLE KAN DELTAGE - Det eneste du skal gøre er, at sende et eller flere billeder af din installation (købt hos os), og så vil vi udvælge en vinder hver måned. 
Du sender billederne og deltager samtidig i konkurrencen på info@wineandbarrels.com.

Årets showcase vinder en præmie til en værdi af 10.000 kr.

 

Kunden: Privat

Moduler: Pevino vinkøleskabe og Caverack vinreoler

Flaskekapacitet: ca. 350 flasker

Location: Fredericia  

 

Sammensmeltning af funktionalitet og æstetik


Der findes få ting i livet, der kan sammenlignes med den fornøjelse, der opstår, når man træder ind i et vinrum fyldt med lækker vin og en god følelse af både funktionalitet og æstetik. Sådan har Morten og hans hustru det, når de træder ind i deres vinrum, som Wineandbarrels har hjulpet med at indrette. 

En vinelskers drøm

For mange vinelskere, inklusive oktober måneds showcase vinder, er drømmen om et dedikeret vinrum eller en vinkælder noget, der altid har ligget og ulmet i baghovedet. Da Morten og hans hustru besluttede sig for at købe et nyt hus, var tanken om at skabe et sådant rum en del af deres overvejelser.
De havde muligheden for både at indrette en traditionel vinkælder og et vinrum i deres nye hjem, men valget faldt på et vinrum inde i selve huset, og årsagen var ganske enkel: tilgængelighed. For Morten var det vigtigt, at deres vinrum ikke blot skulle være et opbevaringssted for deres vin, men også have en praktisk funktion. Det skulle være et sted, de rent faktisk brugte og hvor de kunne nyde deres vin.
 

Æstetisk og funktionelt design

Vinrummet blev derfor indrettet i forlængelse af køkken-alrummet og stuen, med store vinduer ud mod stuen og en smuk udsigt over Lillebælt. ’’Vi er ovenud tilfredse med vinrummet’’ lyder det fra Morten. Glasset indtil vinrummet er ’bronzefarvet’, hvilket får rummet til at syne mere varmt og indbydende. 
Selve rummet er ikke nedkølet, da ønsket om et brugsrum var højere end et lagringsrum. For at opretholde de optimale betingelser for vinene, er der derfor installeret to Pevino vinkøleskabe - et til rødvin og et til hvidvin, rosé og champagne. Dette gør det muligt for Morten at have vine klar til servering ved rette temperatur. 
Pevino vinkøleskabene er indrettet med præsentations hylder, hvilket betyder, at etiketterne på flaskerne vender udad og præsenterer vinene flot. Ydermere er hylderne fuldt udtrækkelige. Dette gør det ikke kun lettere at finde den rette flaske, men det er også en visuel fryd at betragte samlingen.

Med plads til 350 flasker er dette rum næsten som en skattekiste for vinelskere. Rummet er omkring 8 kvadratmeter stort og foruden vinkøleskabene er rummet indrettet med Caverack vinreoler, der rummer Mortens brede vinsamling. 
Morten og hans hustru bruger deres vinrum ofte, både før middagen, når de ønsker at byde gæster velkommen med en forfriskende aperitif, og efter middagen, når de ønsker at afslutte aftenen med stil. 
’’Wineandbarrels kom med nogle rigtig gode løsningsforslag til rummet og samarbejdet har været rigtig godt’’ fortæller Morten. 
Mortens vinrum er ikke kun et sted for opbevaring af vine, det er et sted for minder, samvær og glæde. Det er en påmindelse om, hvordan vin kan være mere end bare en drik; det kan være en oplevelse, der deles med dem, vi elsker og holder af. 


Find inspiration til dit vinrum her. 

Vinrum med Caverack by Wineandbarrels

 

Vinrum by Wineandbarrels

Vinrum Wineandbarrels

 

Vinrum med Wineandbarrels - Pevino

 

 


 


 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør