Januar måneds udvalgte showcase

Oprettet d.

Januar måneds udvalgte showcase

Januar måneds udvalgte showcase - Når vinopbevaring bliver til kunst

Hver måned udvælger vi månedens showcase. Det kan både være en vinkælder, et vinrum eller en lækker installation af et vinkøleskab.

ALLE KAN DELTAGE - Det eneste du skal gøre er, at sende et eller flere billeder af din installation (købt hos os), og så vil vi udvælge en vinder hver måned. 
Du sender billederne og deltager samtidig i konkurrencen på info@wineandbarrels.com.

Årets showcase vinder et luksus ophold på det sydfranske Château De Fontager inkl. middag og besøg på udvalgte vingårde. 

 

 

Kunden: Privat

Moduler: Caverack vinreoler i egetræ

Flaskekapacitet: ca. 230 flasker

Location: Odense 

 

Det er ofte ved renovering af huset eller ved nybyggeri vi støder på en populær trend. En trend der gør plads til et dedikeret vinrum. Mange husejere vælger at omfavne denne luksuriøse tilføjelse som en elegant og funktionel måde at udnytte pladsen til deres vin. I det følgende besøger vi Pernille og Morten og udforsker, hvordan de smart og stilfuldt integrerede et vinrum i deres hus.

 

Pernille og Mortens hjem har gennemgået en imponerende transformation gennem en større renovering. Det resulterede i en smuk, åben stue, som nu smelter sammen med både spisestue og køkken i sammenhæng. Renoveringen efterlod dem med en hvid væg og et indbygget skab og det førte dem til en idé – et vinrum.

 

Huset rummer også en stor kælder, hvor det ellers ville have været nærliggende at lave et vinrum, men den ide var Morten glad for, at de ikke valgte. Han nyder vinrummet hverdag og det ville han ikke i samme omfang have gjort, vis det lå i kælderen. 


"Selve vinrummet er som et maleri i stuen, der giver hygge" beskriver Morten med et smil. To elegante New Yorker-døre giver ikke kun adgang til vinsamlingen, men tilføjer også et designelement til stuen.


Vinrummet er opbygget af Wineandbarrels Caverack vinreoler i egetræ. Farvetonerne i Caverack modulerne i egetræ matcher perfekt det elegante egetræsparketgulv, der ligeledes strækker sig gennem hele huset.


Det gennemtænkte design i vinrummet omfatter udtrækshylder, der gør det let for Morten at inspicere og justere sine vine. "Jeg kan godt finde på at gå ind i vinrummet og rette lidt på vinen og nyde rummet," deler han entusiastisk.


Med plads til omkring 230 flasker, har Morten og Pernille skabt et rum, der ikke kun opbevarer vin, og dermed har en funktionel løsning, men de har også skabt et æstetisk rum, der fungerer som et kunstværk, når man sidder i stuen. 


Et vigtigt element for parret var nemlig synligheden af rummet. Det er placeret, så de kan sidde i sofaen eller ved spisebordet og se rummet og vinene. Herved bliver vinrummet ikke kun en opbevaringsplads, men et kunstværk og samtaleemne blandt gæster.
 

Selvom Pernille oprindeligt var skeptisk over for ideen om et vinrum midt i stuen, da hun ikke synes, deres vininteresse var stor nok til at prioritere et vinrum, har hun nu ændret mening.

Det har føjet et nyt aspekt til deres liv. "Rummet følger med et ansvar, og Morten går mere op i vin nu end før han fik det" siger Pernille smilende.

Vinrummet hos Morten og Pernille er ikke bare et opbevaringssted for vine; det er et kunstværk, et samtaleemne og en kilde til glæde og samvær. 


Wineandbarrels er begejstret over at have bidraget til at gøre parrets vision til virkelighed og ser frem til at fortsætte med at levere unikke og eksklusive vinopbevaringsløsninger til alle der måtte have drømmen. 


Læs mere om mulighederne for et vinrum her
Ønsker du at se mere til Pernille og Mortens renovering, så kan du finde inspiration på Pernilles Instagram profil her @pernullefriis

 


Kommentar(er) 2

 • Søren friis
  Søren friis

  Uha uha sikke et flot rum og vinbar de 2 kan noget stort når de laver det sammen Mvh Søren

  Svar

 • Lena Liedecke
  Lena Liedecke

  Det er det smukkeste rum i rummet. Intet er overladt til tilfældighederne, når Morten og Pernille går i gang med nye projekter. Man kan falde helt i stave, når man sidder og kigger på vinrummet

  Svar

Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør