En rejse gennem passion og innovation hos Wineandbarrels

Oprettet d.

En rejse gennem passion og innovation hos Wineandbarrels

I hjertet af Wineandbarrels' historie ligger en dyb passion for vin og et urokkeligt engagement i at levere den ultimative vinoplevelse til vores kunder. Det hele begyndte tilbage i 2008, da vores grundlægger, Jakob Dau, besluttede sig for at følge sin passion for vin og vinopbevaring. Jakobs fascination for vinens verden og hans ønske om at være en innovativ købmand førte til grundlæggelsen af Wineandbarrels. 


Inspireret af sine egne oplevelser som kunde i vinens verden, arbejdede Jakob hårdt på at finde og udvikle produkter, der ikke blot opfyldte, men også overskred de forventninger som forbrugerne havde og til stadighed har.  


"Vi startede med at importere vin og vintønder, og deraf navnet Wineandbarrels’’, fortæller Jakob. Men Jakob havde et ønske om at skabe noget større og så en mulighed  i markedet for at kunne fokusere på alt der ligger rundt om vinen. Jakob stoppede derfor efter 4 år med at sælge vin, så han kunne lægge alle kræfter i at tilbyde de lækreste produkter der kan fuldende nydelsen af at drikke et godt glas vin. 


"Jeg ville bruge min erfaring og min viden på at skabe den smukkeste og bedste vinopbevaring. Det blev tydeligt for mig, at der var et behov for mere end blot en webshop; vi skulle også skabe en oplevelse." Fortæller Jakob.

 

I dag er Wineandbarrels Europas førende forhandler og distributører af vinudstyr fra vinkøleskabe og reoler til vintilbehør. Vores webshops dækker hele Europa, og vi har fysiske showrooms i flere byer, herunder Hillerød, Fredericia, Stockholm, Oslo og Düsseldorf. Som en 100% dansk ejet virksomhed er vi stolte af vores ansvarlige tilgang til vores mere end 50 medarbejdere, hvor trivsel og arbejdsglæde er i centrum.

Jakobs rejse i vinens verden har været en kilde til kontinuerlig innovation og udvikling. Med dette formål for øje begyndte Wineandbarrels at udvikle egne produkter og brands. "Vi så en mulighed for at skabe noget bedre, noget der kunne ændre markedet. Vi var ikke tilfredse med det eksisterende udbud af vinkøleskabe og de var ikke gode nok og ikke støjsvage nok," forklarer Jakob. Derefter begyndte Jakob og team at designe og producere egne vinkøleskabe og vinreoler, og brands som Pevino, Cavecool og Caverack blev født.

 

Med denne vision begyndte Wineandbarrels at innovere vinkøleskabsmarkedet. På baggrund af en meget tæt kundekontakt og kunde feedback påbegyndte Jakob og team at indsamle information om alt det kunderne manglede eller godt kunne tænke sig ved et vinkøleskab. "Vi arbejdede tæt sammen med producenterne  i Kina for at producere vores egne vinkøleskabe," siger Jakob. Det var en udfordrende proces, men det resulterede i vores Pevino-serie, som blev og den dag i dag er, en kæmpe succes med over 50 modeller i serien.

 

I dag fortsætter Wineandbarrels med at være drivkraften bag innovation og kvalitet i vinopbevaring og i vinudstyr. "Vi er ikke bange for at tænke stort og gå efter det uopnåelige," siger Jakob. Et af vores mål som virksomhed er at skabe produkter, der ikke kun opfylder, men overgår vores kunders forventninger. 

 

Men succesen hos Wineandbarrels handler ikke kun om produkterne, det handler også om kulturen og værdierne i virksomheden. "Vi er et team, og vi støtter hinanden og spiller hinanden bedre hver dag." Siger Jakob med et smil. Han arbejder ud fra tanken om, at når medarbejderne har det godt og synes, at det er sjovt at gå på arbejde, vil succes og profit naturligt følge med. 


Vi er en virksomhed med kollegaer i hele Europa, og det værner vi om, og vi  ser det som en kvalitet i hverdagen, at vi kommer fra forskellige kulturer. 
 

En anden central værdi for Wineandbarrels er fokus på miljøet og bæredygtighed. Vi har nedsat et team dedikeret til at gøre hverdagen grønnere og vi arbejder konstant på at mindske vores miljøaftryk. Dette engagement afspejler sig også i vores produkter, som inkluderer verdens mest energieffektive vinkøleskab, Pevino Imperial Eco

 

Wineandbarrels adskiller sig fra andre virksomheder ved vores grundige onboarding-proces for nye medarbejdere. I løbet af de første to måneder får nye ansatte mulighed for at lære hele virksomheden at kende og blive introduceret for alle kollegaer og afdelinger. Dette sikrer, at alle medarbejdere føler sig velkomne og integrerede fra starten.

 

Jakobs rejse fra at være en passioneret vinelsker til at grundlægge Europas førende vinudstyrsvirksomhed er en historie om vedholdenhed, hårdt arbejde, innovation og lidenskab. "Det har været, og er heldigvis stadig, en fantastisk rejse," siger Jakob.

Vejen til succes har ikke altid været uden udfordringer, men hver udfordring har gjort Wineandbarrels stærkere og mere robust som virksomhed.


En stor udfordring for Wineandbarrels har været at skabe et stærkt brand og etablere sig som en pålidelig og faglig stærk spiller på et nichemarked. Vi er specialister i det vi laver og vi er et team af servicemindede kollegaer der har kunden i fokus og ønsker at guide til det bedst mulige køb.  

 

Wineandbarrels er stærke i Europa og de største indenfor vinopbevaring. På sigt ønsker vi at være de største i verden, men vi tager et skridt ad gangen, siger Jakob med et smil. Vigtigt er det dog, at hele virksomheden udvikler sig sammen og i samme retning. 


I år kommer vi til at lancere en helt ny type vinkøleskab, hvor kunden får endnu mere at sige i forhold til at kunne designe vinopbevaringen til deres eget behov. Det bliver spændende at afsløre, fortæller Jakob med et hemmelighedsfuldt blik i øjet. 
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør