Marts måneds udvalgte showcase

Oprettet d.

Marts måneds udvalgte showcase

Marts måneds udvalgte showcase - smuk installation med Pevino 

Hver måned udvælger vi månedens showcase. Det kan både være en vinkælder, et vinrum eller en lækker installation af et vinkøleskab.

ALLE KAN DELTAGE - Det eneste du skal gøre er, at sende et eller flere billeder af din installation (købt hos os), og så vil vi udvælge en vinder hver måned. 
Du sender billederne og deltager samtidig i konkurrencen på info@wineandbarrels.com.

Årets showcase vinder et luksus ophold på det sydfranske Château De Fontager inkl. middag og besøg på udvalgte vingårde. 

 

Mere skal der ikke til – smuk installation med Pevino 

 

Kunden: Privat

Vinkøleskab: Pevino Majestic x 2 stk.

Flaskekapacitet: 2 x 46 flasker

Lokation: Nordsjælland - Danmark

 

Når det kommer til at indrette dit hjem, er køkkenet ofte hjertet i huset - et sted, hvor funktion møder æstetik. Og når passionen for vin bliver en del af ligningen, er det vigtigt at skabe en plads, der ikke kun opfylder dine behov for opbevaring, men også passer til din personlige stil. Lad os dykke ned i historien om, hvordan Torben og hans hustru formåede at skabe den perfekte vinkøleskabsinstallation i deres hjem.

 

Fra planlægning til realisering
Torben og hans hustru stod over for en udfordring, da de besluttede at ombygge deres køkken. De ønskede oprindeligt et fuld-højde vinkøleskab med to zoner, men indretningen af køkkenet tillod ikke denne løsning. I stedet måtte de tænke anderledes og besluttede sig for at installere to mindre vinkøleskabe med plads til 46 flasker hver - en løsning, der viste sig at være både praktisk og elegant.


De valgte vinkøleskabene fra danske Pevino Majestic serien. Disse vinkølere tilbyder ikke kun tilstrækkelig opbevaringsplads, men vinkøleskabene fra Pevino bringer også en følelse af luksus og elegance til rummet. Med fem udtrækshylder i bøgetræ og sorte aluminiumshyldeforkanter blev køleskabene tilpasset resten af installationen og skaber nu en smuk kontrast i rummet. 

 

 

 

 

Smuk LED-belysning

En af de lækre detaljer ved disse vinkøleskabe er den justerbare LED-belysning. Med muligheden for at vælge mellem hvidt, blåt eller orange lys, kan Torben tilpasse belysningen til enhver lejlighed og skabe en smuk baggrund for vinsamlingen.

 

En integreret installation i spisestuen
De to vinkøleskabe blev elegant integreret i spisestuen som en indbydende installation med akustikplader som baggrund og LED-belysning hele vejen rundt, hvilket skaber en varm og indbydende atmosfære. Sorte melaminplader og en stor glasplade på toppen fuldender looket og skaber en sammenhængende og stilfuld installation.


Selvom opbevaring af vin var det primære formål med disse vinkøleskabe, blev de også et smukt designelement i rummet. Torben og hans familie nyder ikke kun deres vinsamling, men sætter også pris på det æstetiske bidrag, som vinkøleskabene tilfører til deres hjem.


‘’Vi drikker vin, vi samler ikke på den’’ siger Torben med smil i stemmen.

Med den rigtige planlægning og kreativ tænkning kan du også skabe den perfekte vinkøleskabsinstallation i dit hjem. Uanset om det er i køkkenet, spisestuen eller en dedikeret vinkælder, er der ingen grænser for, hvordan du kan integrere funktionalitet og skønhed for at opfylde dine behov og afspejle din personlige stil.


Find inspiration til din næste indretning her
 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør