April måneds udvalgte showcase

Oprettet d.

April måneds udvalgte showcase

April måneds udvalgte showcase - En vinlounge skabt med de elegante Pevino vinkøleskabe

Hver måned udvælger vi månedens showcase. Det kan både være en vinkælder, et vinrum eller en lækker installation af et vinkøleskab.

ALLE KAN DELTAGE - Det eneste du skal gøre er, at sende et eller flere billeder af din installation (købt hos os), og så vil vi udvælge en vinder hver måned. 
Du sender billederne og deltager samtidig i konkurrencen på info@wineandbarrels.com.

Årets showcase vinder et luksus ophold på det sydfranske Château De Fontager inkl. middag og besøg på udvalgte vingårde. 

 

Kunden: Privat

Vinkøleskab: Pevino Imperial x 2 stk.

Flaskekapacitet: 2 x 54 flasker

Lokation: Nordsjælland - Danmark

 

Morten og hans partner stod overfor en stor opgave, da de købte deres nye hus. Renoveringen skulle ikke blot passe til deres smag og stil, men også skabe en indbydende atmosfære, der kunne danne rammen om hyggelige stunder med deres venner. Efter at have lagt nye gulve, malet og udskiftet vinduer, var det tid til at fokusere på det vigtigste - opbevaring af deres lækre vine.

 

Drømmen om en vinvæg tog form, da de besluttede sig for at skabe en lille lounge i forlængelse af stuen. Centralt placeret og smukt indrettet, skulle dette område ikke blot opbevare deres vine, men også være et hyggeligt og elegant område, hvor de kunne nyde et godt glas vin og slænge sig i den bløde stol. 
 

Valget faldt på to Pevino vinkøleskabe fra Wineandbarrels - et til rødvine og et til hvidvine og rosé. For netop at kunne huse deres brede udvalg af flasker er temperaturen sat på henholdsvis 7 grader og 14 grader, så der altid er en serveringsklar vin lige ved hånden. 


Pevino Imperial vinkøleskabene rummer hver 54 flasker og de er det perfekte valg, da de er både stilrene, praktiske og meget støjsvage. ’’Vinkøleskabene er så elegante og passer smukt ind i vores stue’’.

Med en dybde på kun 40 cm og en højde på 180 cm passede de perfekt ind i stuen, uden at optage for meget plads. Med 14 fuldt udtrækkelige hylder er der både nem adgang til alle vine og de præsenteres samtidig elegant da de ligger med etiketten udad. Med vinkøleskabenes smukke dæmpbare LED lys opnås samtidig et luksuslook der forgrener sig ud i flaskerne.  

 

Pevino Imperial vinkøleskabene er installeret forenden af stuen, flankeret af bløde gulvtæpper, en behagelig stol og et lille bord, skaber Pevino vinkøleskabene en hyggelig og indbydende stemning.

Fra loungen kan Morten og hans partner nu beundre deres vinkollektion og nyde de bedste vine i en atmosfære af ro og elegance.

 

Med Pevino vinkøleskabe fra Wineandbarrels bliver drømmen om den perfekte vinoplevelse til virkelighed. Find alle Pevino modeller her, og vælg det der passer til din indretning. 
 

 


Kommentar(er) 2

 • Christian Kjeldsen
  Christian Kjeldsen

  Ville da være lækkert med så fint et køleskab. Vil med glæde sende billeder hvis jeg skulle vinde.

  Svar

  • Nikoline
   Nikoline

   som kommentar til af Christian Kjeldsen

   Hej Christian Det er vi glade for at høre. Du må meget gerne sende dine billeder til info@wineandbarrels.com så er du automatisk med i konkurrencen. God dag. Mvh Nikoline, Wineandbarrels

   Svar

Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør