Maj måneds udvalgte showcase

Oprettet d.

Maj måneds udvalgte showcase

Maj måneds udvalgte showcase - en smuk og anderledes vinoplevelse under jorden

Hver måned udvælger vi månedens showcase. Det kan både være en vinkælder, et vinrum eller en lækker installation af et vinkøleskab.

ALLE KAN DELTAGE - Det eneste du skal gøre er, at sende et eller flere billeder af din installation (købt hos os), og så vil vi udvælge en vinder hver måned. 
Du sender billederne og deltager samtidig i konkurrencen på info@wineandbarrels.com.

Årets showcase vinder et luksus ophold på det sydfranske Château De Fontager inkl. middag og besøg på udvalgte vingårde. 

 

Kunden: Privat

Moduler og materialer: Caverack i eg

Flaskekapacitet: ca. 500 flasker + adskillige vinkasser

Lokation: Nordberg - Norge

 

I et villakvart i Oslo nærmere bestemt i Nordbjerg finder man en imponerende vinkælder skabt til at huse de lækreste vine fra Sveins samling. Hos Svein, en entusiastisk vinelsker, blev en del af kælderen lavet om til vinrum i forbindelse med en omfattende renovering, og det er her historien om en smuk og anderledes vinoplevelse med Caverack begynder.

Under en gennemgribende ombygning af hans hjem, blev Svein og hans arkitekt hurtigt enige om at udnytte husets eksisterende kælder til at skabe et ideelt sted til vinopbevaring. Men Svein ønskede mere end blot en funktionel kælder, han ønskede et visuelt imponerende rum.

 

Sammen med arkitekten besluttede de sig for at skabe et indbydende forbindelsesstykke mellem kælderen og resten af huset. Det blev til en vinkælder under gulvet og derfor besluttede de sig for at lave et gulv af solidt glas, der giver et smukt udsyn ned i vinkælderen fra biblioteket ovenpå. 

Man træder ind i denne vinøse oplevelse fra den anden ende af huset, gennem et træningsrum, forbi både spa og sauna. Herfra står man i vinkælderen der er bygget af Caverack vinreoler i smukt egetræ.

Det, der virkelig fanger øjet, er installationen af et glas-loft, der gør hele herligheden luftig, særpræget og smuk. Selvom kælderen er naturligt kølig på grund af sin underjordiske beliggenhed, holder Svein nøje øje med temperaturen og luftfugtigheden for at sikre de perfekte forhold for hans vin.

Installationen af Caverack vinreoler fra gulv til loft giver en elegant stemning i tillæg til glasloftet. Disse snedkerbyggede vinreoler blev hurtigt og nemt monteret, hvilket overraskede selv Svein: 
"De var så hurtige til at installere vinreolerne, at jeg ikke troede på det," udtalte han, da han reflekterede over processen.

For at tilføje en ekstra glød til rummet er der integreret LED-lys i reolerne, der giver en smuk belysning til flaskerne. Naturligt lys strømmer også ind fra et vindue øverst på væggen, hvilket ikke kun forbedrer atmosfæren, men også tilføjer en ekstra dimension til rummet.
 

 

 

En særlig detalje 

 

Da Thomas, fra Wineandbarrels, tegnede den første tegning til Svein var der ikke tale om at der skulle være glas i gulvet over vinkælderen. Men da dette kom på tale, omdannede Thomas designet og tilføjede en sand genistreg. Han placerede nemlig Caverack ’visningshylder’ (Half Andino) øverst i modulerne næsten hele vejen rundt. Dette tillader en fantastisk udsigt til flaskerne fra biblioteket ovenpå, hvilket virkelig gør vinkælderen til et visuelt centralt punkt i hjemmet.

I de nederste moduler er der tænkt over udtrækshylder hvor der kan placeres hele vinkasser. 

 

Med plads til omkring 500 flasker og adskillige hele kasser opfylder vinkælderen både det æstetiske og praktiske formål. "Alle, der besøger mig, skal lige hen for at kigge ned og synes, det ser så flot ud," fortæller Svein begejstret.

Svein udtrykte sin tilfredshed med hele processen, fra udarbejdelse af tegningerne til færdiggørelsen af vinkælderen, ved at sige, "Alt forløb problemfrit, og jeg er virkelig glad for det endelige resultat."

 

Vinkælderen er ikke kun et opbevaringsrum, det er også et æstetisk mesterværk, der pryder Sveins hjem og bringer vinoplevelsen til nye højder under Norges fjæl. Med Caverack vinreoler som hjørnestenen er dette et eksempel på, hvordan form og funktion kan smelte sammen og skabe et sandt paradis for enhver vinelsker.

 

Er du blevet inspireret og ønsker du også vi skal hjælpe dig med din vininstallation, så står vores team af eksperter altid klar til at hjælpe. Vi har dygtige designere der kan hjælpe med at designe dit favorit vinrum ud fra dine ønsker. 
 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør