Spritnye Pevino vinkøleskabe holder den slanke linje

oprettet d.

Spritnye Pevino vinkøleskabe holder den slanke linje

 

Danske Pevino har netop lanceret en helt ny serie af innovative vinkøleskabe, der er skræddersyet til diskret indbygning i køkkenet.

Den spritnye Pevino BI vinkøleskabs-serie er premium producentens nyeste skud på stammen, og den er lidt af en game changer inden for vinopbevaring. 

 

Pevino BI vinkøleskabenes smarte design gør, at de fylder markant mindre end et typisk vinkøleskab i dybden (helt ned til 39,7 cm, faktisk). Denne slanke profil er blandt andet opnået ved, at lade flaskerne i vinkøleskabet hvile horisontalt på 14 hylder af egetræ og metal, der både sikrer stabilitet og sparer en masse plads. På den måde får du plads til vinsamlingen, men uden at skulle gå på kompromis med resten af indretningen i dit hjem. 

 

Pevino BI (BI står for Built-in) fås i en model til 54 flasker og en til 96 flasker. Begge modeller fås med både en og to kølezoner, så der altid er mulighed for sikker langtidsopbevaring og serveringsklare temperaturer. Selvom BI vinkøleskabene er lavet til indbygning, kan du naturligvis også have dem placeret som fritstående, f.eks. i stuen. I begge tilfælde skal du huske at fastgøre vinkøleskabet til bagvæggen med det medfølgende vægbeslag. 

 

Detaljerne gør hele forskellen

Pevino BI serien er nytænkende, og skaber helt nye muligheder for placering af et vinkøleskab i hjemmet, men den er også proppet med alle de lækre features og detaljer man kan forvente af et premium vinkøleskab. Hvad siger du f.eks. til markedets bedste kompressor (Embraco Inverter), energieffektivt LOW-E glas og valget mellem fem forskellige farver LED lys inde i skabet? Det lyder ikke så tosset, vel?!

 

Vi forventer at have de nye Pevino BI vinkøleskabe på lager fra 16/10, men du kan allerede nu købe dem i vores webshop

OPLEV ALLE DE NYE PEVINO BI MODELLER

 

Pevino BI 54 flasker - 1 kølezone

Pevino BI 54 flasker - 2 kølezoner

Pevino BI 96 flasker - 1 kølezone

Pevino BI 96 flasker - 2 kølezoner

 

Pevino hos Wineandbarrels

Wineandbarrels er distributør af Pevino vinkøleskabe, og vi fører hele producentens imponerende sortiment, heriblandt Pevino BI-serien. Se hele Pevino sortimentet her.


Kommentar(er) 2

  • Niels Møller Vang
    Niels Møller Vang

    Hej, jeg kigger på et vestfrost fz414w vinkøleskab og vil høre jer om i har prisgaranti hos jer? Jeg kan nemlig se at det koster 9999kr hos Power (https://www.power.dk/hvidevarer/koel-frys-og-koelefryseskabe/vinkoeleskabe/vestrost-fz-414-w-vinskab/p-249474/), hvor man endda kan få fri fragt såfremt man kontakter dem. Og jeg vil meget gerne have det bæret ned i kælderen derhjemme :) Jeg skriver til jer da jeg egentlig hellere vil købe det gennem jer, såfremt i kan tilbyde samme pris, men det ved jeg ikke om i kan? Jeg ser frem til at høre fra Jer. Mvh. Niels Møller Vang

    Svar

    • Emil - Wineandbarrels A/S
      Emil - Wineandbarrels A/S

      som kommentar til af Niels Møller Vang

      Hej Niels. Beklager det sene svar. Desværre kan vi på den model ikke give en bedre pris, men jeg er sikker på at vi kan finde en god løsning til dig alligevel. Du er selvfølgelig velkommen til at komme forbi et af vores showrooms i enten Hillerød eller Fredericia og kontakte os på enten salg@wineandbarrels.com eller tlf 71993344. Mvh Emil - Wineandbarrels.

      Svar

Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør