JULEGAVER BYTTES T.O.M 1. FEBRUAR 2021

Spritnye Pevino vinkøleskabe holder den slanke linje

oprettet d.

Spritnye Pevino vinkøleskabe holder den slanke linje

 

Danske Pevino har netop lanceret en helt ny serie af innovative vinkøleskabe, der er skræddersyet til diskret indbygning i køkkenet.

Den spritnye Pevino BI vinkøleskabs-serie er premium producentens nyeste skud på stammen, og den er lidt af en game changer inden for vinopbevaring. 

 

Pevino BI vinkøleskabenes smarte design gør, at de fylder markant mindre end et typisk vinkøleskab i dybden (helt ned til 39,7 cm, faktisk). Denne slanke profil er blandt andet opnået ved, at lade flaskerne i vinkøleskabet hvile horisontalt på 14 hylder af egetræ og metal, der både sikrer stabilitet og sparer en masse plads. På den måde får du plads til vinsamlingen, men uden at skulle gå på kompromis med resten af indretningen i dit hjem. 

 

Pevino BI (BI står for Built-in) fås i en model til 54 flasker og en til 96 flasker. Begge modeller fås med både en og to kølezoner, så der altid er mulighed for sikker langtidsopbevaring og serveringsklare temperaturer. Selvom BI vinkøleskabene er lavet til indbygning, kan du naturligvis også have dem placeret som fritstående, f.eks. i stuen. I begge tilfælde skal du huske at fastgøre vinkøleskabet til bagvæggen med det medfølgende vægbeslag. 

 

Detaljerne gør hele forskellen

Pevino BI serien er nytænkende, og skaber helt nye muligheder for placering af et vinkøleskab i hjemmet, men den er også proppet med alle de lækre features og detaljer man kan forvente af et premium vinkøleskab. Hvad siger du f.eks. til markedets bedste kompressor (Embraco Inverter), energieffektivt LOW-E glas og valget mellem fem forskellige farver LED lys inde i skabet? Det lyder ikke så tosset, vel?!

 

Vi forventer at have de nye Pevino BI vinkøleskabe på lager fra 16/10, men du kan allerede nu købe dem i vores webshop

OPLEV ALLE DE NYE PEVINO BI MODELLER

 

Pevino BI 54 flasker - 1 kølezone

Pevino BI 54 flasker - 2 kølezoner

Pevino BI 96 flasker - 1 kølezone

Pevino BI 96 flasker - 2 kølezoner

 

Pevino hos Wineandbarrels

Wineandbarrels er distributør af Pevino vinkøleskabe, og vi fører hele producentens imponerende sortiment, heriblandt Pevino BI-serien. Se hele Pevino sortimentet her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar