Udvidet bytteret t.o.m. 1/2-2022

Forkælelse til dig og dine bobler

Oprettet d.

Forkælelse til dig og dine bobler

Coravin har siden 2013 sørget for, at der aldrig går en dråbe til spilde, når du åbner en af dine favoritvine – også selvom du bare lige skal have et enkelt glas. Coravins geniale bevaringssystem til vine er anerkendt af professionelle verden over, og nu lancerer de også en sprudlende nyhed til dine dyrebare bobler.

 

Nogle gange er et enkelt glas nok, og nogle gange vil man gerne lige gemme resten af flasken til en anden god gang. Men hvordan er det nu? Kan en åben flaske fra din favoritproducent holde sig i tre eller fire dage, uden at blive kedelig? Eller er det kun to? Siden 2013 har Coravin fjernet denne bekymring fra dine skuldre, og forlænget din vins levetid op til flere måneder, også selvom du har taget et enkelt glas eller to fra flasken.

Coravins geniale bevaringssystem for vine har gået sin sejrsgang på verdens bedste barer og restaurationer, hvor det pludselig er blevet muligt at servere selv meget dyre vine på glas. Systemet virker ved at stikke en tynd nål gennem vinens korkprop, hvorigennem flasken fyldes med såkaldt argongas, der erstatter den vin, der presses op. Du kan så hælde vinen op i dit glas, og efter brug trækker du nålen op af flasken, hvorefter korkproppen lukker sig om sig selv. Nu kan du gemme vinen, lige indtil du får lyst til at smage den igen.

 

Coravin Sparkling

Coravin Sparkling – boblernes bedste ven

Det er dog ikke kun professionelle sommeliers, der har glæde af Coravin. Den er også nærmest uundværlig i et hverdags-scenario, hvor der ikke er behov for en hel flaske vin til maden.

Men hvad nu, hvis man vil forkæle sig selv med et boblende glas mousserende vin på en helt almindelig onsdag? Frygt ej, Coravin har netop lanceret deres innovative Coravin Sparkling system, der er specialudviklet til netop mousserende vin.

Coravin Sparkling bruger CO2 i stedet for argongas til at bevare boblerne i din mousserende vin, og så skal du tage proppen ud af flasken, når du vil skænke dig et glas, hvilket trods alt også en del af oplevelsen ved at drikke bobler (lyt eventuelt til Champagnegaloppen ved samme lejlighed). Ellers er princippet det samme som med de andre velkendte Coravin modeller. Når du har skænket et glas, sætter du blot den smarte Coravin Sparkling-prop over flasken og så fyldes flasken med CO2, der giver din mousserende vin op til to ugers levetid. Ret nemt, og ret smart.

Læs mere om Coravin Sparkling

Wineandbarrels er forhandler af Coravin i Norden. Se hele det imponerende sortiment her.

 

Coravin Sparkling

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

\