Februar måneds udvalgte showcase

Oprettet d.

Februar måneds udvalgte showcase

Februar måneds udvalgte showcase - Fra vitrineskab til vinkøleskab

Hver måned udvælger vi månedens showcase. Det kan både være en vinkælder, et vinrum eller en lækker installation af et vinkøleskab.

ALLE KAN DELTAGE - Det eneste du skal gøre er, at sende et eller flere billeder af din installation (købt hos os), og så vil vi udvælge en vinder hver måned. 
Du sender billederne og deltager samtidig i konkurrencen på info@wineandbarrels.com.

Årets showcase vinder et luksus ophold på det sydfranske Château De Fontager inkl. middag og besøg på udvalgte vingårde. 

 

 

 

Kunden: Privat

Moduler & vinkøleskab: Caverack vinreoler i egetræ og Pevino Noble vinkøleskab

Flaskekapacitet: ca. 200 flasker

Lokation: Solrød – Danmark

 

Har du nogensinde drømt om at have din egen vinkælder derhjemme? For Martin og hans kone blev denne drøm til virkelighed, selvom vejen dertil krævede en oversvømmelse!

"Det hele startede, da vores kælder blev oversvømmet, og vores samling af ca. 200 gode flasker stod under vand i flere timer," fortæller Martin.

Heldigvis blev hele samlingen reddet, men oplevelsen havde sat sit spor og Martin indså meget hurtigt, at han ikke ønskede at skulle bekymre sig om sin vinsamling hver gang det regnede.

Derfor besluttede han sig for, at vinsamlingen skulle rykkes op i stuen. "Min kones vitrineskab blev omdannet til et vinskab," siger Martin med et smil.

 

"Vi er begge meget glade for denne løsning, og det er rart at have vinene lige ved hånden i stedet for nede i kælderen’’, tilføjer han. 
 

Efter at have undersøgt flere muligheder faldt valget på de smukke Caverack vinreoler i egetræ der er nemme at modulere op til en hel vinvæg. Kombineret med et lækkert vinkølerskab fra danske Pevino med plads til 141 flasker fordelt på 2 zoner blev vininstallations-drømmen en realitet. 

 

Martin, der selv er både tømrer og glarmester, tog selv styringen med at indbygge vinkøleskabet fra Pevino samt de elegante egetræsreoler fra Caverack.

Alt er beklædt med akustikplader med egetræsfinér for at skabe det perfekte finish og den smukke sammenhæng der går gennem hele huset, hvor også dørene er i egetræsfinér. ’’glasruden i de øverste låger og grebene på lågerne har jeg lavet selv," tilføjer han.

 

Vininstallation i stuen er et smukt blikfang, og er både funktionel og virkelig flot "Det er det første, man lægger mærke til, når man kommer ind i rummet," fortæller Martin.

Familien nyder at sidde ved spisebordet og kigge på vininstallationen ’’og den har også fået mange beundrende ord med på vejen fra gæster’’, tilføjer Martin med stolthed i stemmen.  

 

Martin har organiseret sit Pevino vinkøleskab, så det er nemt at finde de vine, de ønsker at drikke. Han har opdelt vinkøleskabet, så der er 2-3 hylder, som de drikker af, og resten er lagringsvine, der skal have lidt ekstra kærlighed i vinkøleskabet under de bedste forhold.

 

Hvis du som Martin også drømmer om din egen vinkælder derhjemme, så lad dig inspirere af Martin og hans vininstallation fra Wineandbarrels. Med de rigtige reoler og et vinkøleskab kan du skabe din helt egen vinoplevelse lige i dit eget hjem.

 

Vi hjælper hjertens gerne med både design og installation. Vi er et team af fagmænd der altid er klar til at hjælpe.

Prøv også vores smarte design-værktøj og indret din egen drømme-vinkælder.

Prøv det gratis her. 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør