Hvilken vinreol skal jeg vælge?

Der findes mange indretningsmuligheder indenfor opbevaring af vin på en vinreol. Og der er stor forskel på om du har behov for at opbevare få eller mange flasker.

Her er et par overvejelser, du bør gøre dig inden, du beslutter dig for hvilken vinreol, du vil købe.

Design
Du kan overveje om vinreolen udelukkende skal tjene som et praktisk møbel til at opbevare vin, hvor flaskerne ligger vandret så propperne ikke tørrer ud.
Det kan være, at det æstetiske udtryk er mindre væsentligt for dig, da vinreolen skal stå i et rum, hvor du ikke kommer så tit.

Eller kommer vinreolen til at stå et centralt sted i huset, hvor den gerne må være pæn at kigge på?
Designudtryk og hvad der anses for at være pænt, er mange meninger om.

Kig dig omkring og lad øjet vurdere hvad du synes er et pænt møbel, der samtidig tjener sit formål efter dine behov.

Begrænset mængde eller mange flasker
Hvis du ikke har behov for at opbevare store mængder af flasker, kan du måske finde en velegnet vinreol i vores VINIKEA serie. Skal vinreolen være lidt mere eksklusiv at kigge på, så prøv at se på vores vinreoler i RENATO serien.

Det kan være, at du har en stor samling af vinflasker. Måske har du oven i købet et rum eller en kælder, hvor du kan indrette dig med mange vinreoler. I så fald kan du finde en god løsning blandt vores WINEREX vinreoler, vores RENATO vinreoler. 

Ønsker du noget som skal være enkelt, stilrent og til yderst rimelige priser, er vinreol-modulerne fra Caverack helt perfekte.
De er konstrueret til at være meget stabile alene i kraft af deres kvadratiske kabinet, der kan udstyres med mange forskellige slags indsatser.
På den måde kan du indrette din vinkælder fuldstændig som du vil. 

Mensolas er vores serie af indstiksreoler, som vokser med din vinsamling. Du kan få dem i 6 forskellige størrelser med kapacitet fra 9 til 72 flasker. Og så kan du endda købe samlebeslag, så du kan bygge en hel væg af de klassiske og tidsløse reoler. 

Ikke alle flasketyper ligger lige godt på vores vinreoler
Vinproducenter verden over bruger mange forskellige slags flasker til vine. De fleste af vores vinreoler er designet til flasketypen Bordeaux, som er den mest benyttede flasketype i verden. Dog kan mange af vores vinreoler også bruges til andre typer flasker som Bourgogne, Rhône, Alsace, Champagne og så videre. Langt størstedelen af af de gængse typer af hel-flasker (75 cl.) kan være i vores vinreoler. 

Blandt de mere kuriøse undtagelser er den meget karakteristiske flade tyske bocksbeutel og de mere romantisk-charmerende bastflasker, som især ses fra Chianti i Toscana.

Hvis du er i tvivl om hvilken vinreol du skal vælge og om den passer til de vinflasker du har, er vi altid klar på at svare en mail fra dig, eller ring til os og få en snak. Se kontaktinfo her.

Inspiration til indretning
Mangler du lidt inspiration og vil du gerne se hvordan andre har indrettet sig med vores vinreoler, så tag et kig på vores inspirationssider.

Lav din egen indretning
Med vores online værktøj til indretning, kan du nemt og enkelt lave din egen indretning med vores vinreoler og vinskabe direkte på din computer. Det er ret smart og de enkelte møblers dimensioner fremgår, når du indretter med dem. Værktøjet åbner i et nyt vindue og kræver du har flash installeret.

Prisen pr. vinflaske
Her har du en oversigt over hvad de forskellige løsninger koster pr. vinflaske (Bordeaux størrelse):

CAVA til 36 eller 54 flasker, fra kr. 9,25 pr. flaske

ELBA til 24 flasker, Kr. 12,50 pr. flaske

GAVI, LAGO og BOCA, fra kr. 16,75 pr. flaske

RENATO fra kr. 36,50 pr. flaske

WINEREX fra kr. 38,00 pr. flaske

Læs mere om hvordan du finder det optimale rum til opbevaring af vin her.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør