Byg dit eget vinrum

oprettet d.

Byg dit eget vinrum

Drømmen om et fuldendt vinrum er noget mange holder kært, men vejen dertil kan til tider synes indviklet. Vi er ivrige efter at hjælpe med at realisere denne drøm på den mest ukomplicerede måde muligt.

 

Vores Løsninger

Glasvægge indgår ofte i forestillingen om det perfekte vinrum. Med vores løsninger tilbyder vi en komplet pakke, der inkluderer alt fra indretning af vinkælderen, kølesystemer til indrammede vinrum. Fortsæt med at læse herunder, og vi vil dække de vigtigste overvejelser, når du planlægger dit fremtidige vinrum.

WB x Stolt Smide 1

 

WB x Stolt Smide 2

 

Fra Vision til Færdigt Design

Det første skridt er at fastslå kapaciteten. Hvor stort er rummet, du vil omdanne? Hvordan står det til med isoleringen i rummet? Er et kølesystem nødvendigt, og hvilke muligheder findes der i så fald? Opbevaringsmulighederne skal også gennemgås. Prøv at lave et estimat over, hvor mange vinflasker du planlægger at opbevare i rummet.

 

 

Glasvægge til Dit Vinrum?

En glasvæg er et oplagt valg for dem, der ønsker at fremvise deres samling, eller simpelthen gøre vinrummet mere dekorativt. Vores løsninger tilbyder et udvalg af glasvægge i klart eller tonet glas, alle udstyret med UV-beskyttelse for at passe på dine vinflasker. 

WB x Stolt Smide 3

 

WB x Stolt Smide 4

Vinopbevaring i Traditionelt Træ eller Industrielt Design?

Når det kommer til indretningen og designet af vinrummet, findes der forskellige veje at gå. For en klassisk vinkælder vælger mange opbevaring i træsorter som eg eller fyrretræ. Caverack og Winerex er enormt populære serier, der tilbyder store muligheder for tilpasning efter behov. Indretning i træ, især eg, forbinder til selve essensen af vinproduktion og -opbevaring. For et mere moderne og industrielt look er serien Vino Wall Rack, i alle dens variationer, højt værdsat og passer perfekt sammen med en industrielt udseende glasvæg.

 

Det Rette Klima i Dit Vinrum

Klimaet i din vinkælder er afgørende for dine flasker, især hvis de skal opbevares i mange år fremover. Skal du have et køleanlæg for at sikre en konstant temperatur i hele rummet? Eller er vinkølere et bedre valg? Et køleanlæg kræver mere planlægning i form af isolering, ventilation og konstruktion, mens en vinkøler kun kræver adgang til et jordet stik. Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvilken løsning der passer bedst til dine behov.

WB x Stolt Smide 5

Du er meget velkommen til at kontakte os for gratis rådgivning og et tilbud.


Kommentar(er) 2

  • Morten - Wineandbarrels
    Morten - Wineandbarrels http://www.Wineandbarrels.com

    Hej Søren Tak for din besked. Kan jeg få dig til at skrive en mail til mig på Morten@wineandbarrels.com, så vil jeg meget gerne hjælpe dig videre med dit projekt. Ser frem til at høre fra dig. Hilsen Morten - Wineandbarrels.com

    Svar

  • Søren Brøgger
    Søren Brøgger

    Hej, jeg ønsker at etablere et vinrum i min kælder (der skal være glaspartier i fronten. Kan i hjælpe med et katalog eller lignende.

    Svar

Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør