KØB TRYGT MED PRISGARANTI. LÆS MERE HER.

White Guides Golden Globe Award Show 2023

Oprettet d.

White Guides Golden Globe Award Show 2023

Hyldest til Årets Vinkælder på en aften med kulinariske højdepunkter

Mandag d. 13.11.2023 var en aften af kulinariske triumfer, hvor White Guides Golden Globe Award Show løb af stablen på det imponerende Axelborg i København. Vi hos Crucave by Wineandbarrels havde den store fornøjelse af at være en del af dette spektakulære arrangement, hvor restauratører, gourmetnørder, sommelier og madanmeldere hyldede de nominerede og kårede vinderne i flere kategorier.


Crucave havde æren af at overrække prisen for Årets Vinkælder. En pris der selv sagt står vores hjerter nær! For som vi siger hos Crucave: "Sammensætningen på vinkortet er naturligvis vigtig, men hvis vinen ikke er lagret eller opbevaret til perfektion, så er vinen i glasset nærmest ligegyldig."
Og det kan vi hjælpe med hos Crucave. Vi er et specialistteam af indretningsarkitekter og håndværkere, der har specialiseret os i at levere skræddersyede og eksklusive totalløsninger af vinkældre og vinrum overalt i Europa. Læs mere på Crucaves hjemmeside HER.

Nomineringer og vindere

Det blev en nervepirrende og spændende aften, hvor vi blev præsenteret for kategorier som Årets Unge Kokketalent, Smag for Skillingen, Årets Jan Restorff, Årets Bæredygtige, Årets Vinoplevelse, Årets Vinkælder, Årets Osteservering, Årets Dessertoplevelse, Årets Nye Restaurant og Årets Bedste Restaurant.

Under gallamiddagen, med den fantastiske Miriam Zesler som værtinde, blev vinderne hædret for deres enestående bidrag til den danske restaurantscene.

I kategorien Årets Vinkælder gik prisen til Søllerød Kro, og vi vil gerne udtrykke vores dybfølte lykønskninger til dem. Deres imponerende vinkort og dedikation til at skabe en omfattende og indbydende vinkælder har gjort dem til fortjente vindere.
Vi er stolte af at have været en del af denne aften, hvor passionen for gastronomi og vin blev fejret på smukkeste vis.

Skål for gastronomien og vinens kunst!


 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør