PRISGARANTI I HELE NOVEMBER - FÅ LEVERET FØR BLACK FRIDAY TIL BLACK FRIDAYS PRISER. LÆS MERE HER.

Introduktionstilbud: Nye vinkøleskabe fra danske Pevino og Cavecool

Oprettet d.

Introduktionstilbud: Nye vinkøleskabe fra danske Pevino og Cavecool

Introduktionstilbud: Nye vinkøleskabe fra danske Pevino og Cavecool

De to danske brands Pevino og Cavecool producerer en række af markedets absolut bedste vinkøleskabe i hver deres priskategori. Vinkøleskabe fra Pevino hører til i premium-segmentet og er kendetegnet ved et rent minimalistisk look, der er tydeligt inspireret af den skandinaviske designtradition. Brandet er garant for overlegen kvalitet og innovative teknologiske features, der ikke findes mange andre steder på markedet.

 

Vinkøleskabe fra Cavecool hører til i en mere prisbevidst kategori, men det smitter ikke af på det høje kvalitetsniveau, der sammen med det lækre design giver fantastisk value-for-money.

 

Pevino og Cavecool har netop lanceret to spritnye cool vinkøleskabe, der, på hver deres unikke måde, giver dig mulighed for at opbevare et stort antal flasker, på en stilfuld og sikker måde.

 

Hos Wineandbarrels kan du netop nu få disse nye vinkøleskabe til en superskarp introduktionspris, der giver dig uhørt meget for pengene. Du får i øvrigt prisgaranti på alle varer du køber hos Wineandbarrels i november måned, så der er ingen undskyldning for ikke at slå til.

Pevino MS - 161 flasker - Spar op til 22%!

Gør som de professionelle og opbevar dine vine horisontalt i skabet, så du med det samme kan danne dig et overblik over, hvor dine vine er placeret. Dette nye enkeltzone Pevino vinkøleskab har 16 sorte, fuldt udtrækkelige, metalhylder, hvor du kan opbevare op til 161 flasker horisontalt. Flaskerne oplyses af et stilfuldt orange LED lys, og du har fuldt overblik over temperatur og luftfugtighed via skabets LCD-info display.

 

Vinkøleskabet fås også i en variant med hyldeforkanter i lækkert egetræ.

 

Lige nu kan du spare op til 22% på denne model!

 

Se vinkøleskabene fra Pevino her.

 

 

 

Cavecool Passion Mica - 248 flasker - Spar op til 22%!

Den kvalitet, og de features, du får med et vinkøleskab fra danske Cavecool, er normalt forbeholdt langt dyrere brands, og denne nye model er ingen undtagelse. Cavecool Passion Mica har plads til hele 248 flasker i en kølezone, og findes i to varianter med henholdsvis massiv dør, og dør med lavenergi LOW-E glas. Begge varianter imponerer med deres lave energiforbrug, store kapacitet og smarte tekniske løsninger.

 

Lige nu kan du spare op til 22% på denne model!

 

Se vinkøleskabene fra Cavecool her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar