Verdens bedste vinkøleskab?

Oprettet d.

Verdens bedste vinkøleskab?

Verdens bedste vinkøleskab?

Vinkøleskabet er efterhånden blevet allemandseje, og noget mange tænker ind i indretningen af deres hjem på linje med ovnen og opvaskemaskinen. Der skal med andre ord lidt til for virkelig at skille sig ud fra mængden, så hvilket vinkøleskab skal man vælge, hvis man kun vil have det bedste af det bedste?

 

Vinkøleskabet blev opfundet i Frankrig i 1975, men det er først i de senere år, at det er blevet et fast indslag i indretningen af private hjem. Årsagen hertil skal nok findes flere steder. Danskerne drikker f.eks. mere vin end nogensinde før, og så er hjemmets indretning (ikke mindst køkkenets) blevet en yndet måde at signalere sin egen unikke smag, stil og interesser. Det økonomiske aspekt har naturligvis også været en faktor, et vinkøleskab må trods alt fortsat anses som et decideret luksusprodukt, men flere producenter tilbyder i dag vinkøleskabe i stort set alle priskategorier, så også her kan flere og flere være med.

 

Men hvad nu, hvis man kunne vælge frit på alle hylder? Hvilket vinkøleskab skulle man så vælge?

 

Hos Wineandbarrels er vi Nordens største forhandler af vinkøleskabe og vinudstyr, og vores bud er helt klart - Eurocave Royale.

 

Eurocave Royale i farven Mineral Grey.

Eurocave Royale - Verdens bedste vinkøleskab?

Franske Eurocave blev grundlagt udenfor byen Lyon i 1976, året efter opfindelsen af vinkøleskabet, og siden dengang har brandet været synonym med de ypperste løsninger til sikker og præsentabel vinopbevaring. 

 

Topmodellen i Eurocave's sortiment er deres Royale vinkøleskab, der nok er det tætteste man kommer på det perfekte vinkøleskab. 

 

"Eurocave har skabt Royale med det enkle formål at komme så tæt som overhovedet muligt på forholdene i en naturlig vinkælder", siger Klaus Jørgensen, der er Eurocave-ekspert hos Wineandbarrels. Han uddyber:

 

"Eurocave's mere end 40 års erfaring med at producere vinkøleskabe har givet dem en unik ekspertise og viden om vinopbevaring, der gør, at de ved præcis, hvordan et godt vinkøleskab skal skrues sammen. Med Royale har Eurocave derfor, på forhånd, taget en række valg for køberen. Royale har f.eks. kun en kølezone med en konstant temperatur på præcis 12 grader. Mange vinkøleskabe har flere temperaturzoner, med utallige indstillingsmuligheder, men disse er sjældent præcise, og kan i værste tilfælde gøre opbevaringsprocessen mere ustabil for dine vine."

 

Lækre detaljer på Eurocave Royale.

 

Filosofien bag Eurocave Royale, der i 2018 blev hædret med den anerkendte Reddot Award for "High Design Quality", er at skære alt det overflødige fra og fokusere 100% på at give dine vine de bedst mulige forhold. Ifølge Klaus Jørgensen, er overlegen kvalitet og brugen af de bedste materialer en selvfølge, når man taler om Eurocave's produkter. 

 

"Man kan sammenligne det lidt med bilmærket Rolls-Royce, der i gamle dage simpelthen oplyste kunden om, at deres biler havde "tilstrækkeligt" med hestekræfter. Det vigtigste var ikke det præcise antal, men at kunden vidste, at fabrikanten havde de allerbedste forudsætninger for at træffe de rigtige valg på forhånd. Det er samme tankegang, der ligger bag Eurocave Royale", slutter Klaus Jørgensen. 

Eurocave hos Wineandbarrels

Wineandbarrels er distributør at Eurocave vinkøleskabe i Danmark og vi fører hele producentens imponerende sortiment, heriblandt Eurocave Royale.

 

Se alle Eurocave vinkøleskabe her.

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar