Vestfrost Vinpartner+

Oprettet d.

Vestfrost Vinpartner+

 

Vinpartner+ modellerne forhandles eksklusivt af Vestfrosts Vinpartnere som Wineandbarrels. Det betyder blandt andet, at du får hele 5 års reklamationsret, når du køber dette vinkøleskab. Du skal registrere dit vinskab på distributørens hjemmeside www.eico.dk/registrer-dit-produkt inden for 90 dage, fra du modtager det. Vi har samlet alle vinpartner+ modellerne herunder så du kan danne dig et overblik over, hvilken der passer bedst til dit behov.

 

 

Vestfrost FZ414W 
197 flasker - Multizone - Energiklasse A+

 

Opgrader til en af Vinpartner+ modellerne og  få 5 års reklamationsret.

 

Vestfrost FZ419W

197 flasker - Multizone - Energiklasse A+


Kunne du tænke dig at få dette skab med kabinet i

blank sort finish i stedet for mat grå, så anbefaler vi storebroren FZ419W.

Den lækre blanke finish gør skabet meget velegnet som fritstående, og det leveres med et click-on termometer og dæmpbar belysning, der kan skabe den helt rigtige stemning.

Vestfrost FZ429W

90 flasker - Multizone - Energiklasse A+


Vil du have super let adgang til dine dyrebare flasker, så er et vinkøleskab med udtrækshylder lige sagen. Her kan vi anbefale Vestfrost FZ429W. Denne model har udtrækshylder, samme lækre blank sort finish som FZ419W og LED-lys. 

 

 

 

 

 


Vestfrost FZ365W
197 flasker - Multizone - Energiklasse B

Opgrader til en af Vinpartner+ modellerne og  få 5 års reklamationsret.

 

Vestfrost FZ369W

197 flasker - Multizone - Energiklasse A

Dette Vestfrost FZ369 vinkøleskab har indbygget varmeelement. Det gør at du også kan have detstående i omgivelsestemperaturer som er koldere end den indstillede temperatur. Der medfølger et click-on termometer til FZ369W. Temperaturen kan indstilles for top og bund. Temperaturen kan reguleres fra 5 til 22 °C.

Kan indbygges. Indbygning kræver 10cm luft over vinkøleskabet og 3 cm bagpå. Skabet åbner IKKE inden for sin egen akse.

 

Vestfrost FZ379W Black Edition

197 flasker - Multizone - Energiklasse A

Dette Vestfrost FZ379W Black Edition er lavet specielt til Wineandbarrels. Vinkøleskabet er baseret på Vestfrosts populære FZ369 model, men har en eksklusiv sort front, der gør sig virkelig godt i et moderne hjem.

Vinkøleskabet har indbygget varmeelement. Det gør at du også kan have det stående i omgivelsestemperaturer som er koldere end den indstillede temperatur.
Der medfølger et click-on termometer til FZ379W Black Edition. Temperaturen kan indstilles for top og bund. Temperaturen kan reguleres fra 5 til 22 °C

 

Vestfrost VKG571
116 flasker - 1 zone - Energiklasse B

 

Opgrader til Vinpartner+ model og få 5 års reklamationsret.

 

Vestfrost VKG671

116 flasker - 1 zone - Energiklasse B

Vestfrost VKG 671 er et vinskab, der eksklusivt forhandles af Vestfrosts Vinpartnere som Wineandbarrels. Det betyder blandt andet, at du får hele 5 års reklamationsret, når du køber dette vinkøleskab*.

Vestfrost VKG671 vinkøleskab har en temperaturzone som kan reguleres og der er ikke indbygget blæser til at fordele kulden, der vil derfor være en temperaturforskel fra top til bund på ca. 2-4 grader. Temperaturen kan reguleres fra 6 til 16 °C. Vinskabet meget lydsvagt. Et virkeligt godt køb til prisen.

 

 

 

 

Vestfrost W45
44 flasker - 2 zoner - Energiklasse B

Opgrader til Vinpartner+ model og  få 5 års reklamationsret.

 

Vestfrost WFG 18

19 flasker - 1 zone - sort

 

Mindre vinkøleskab med plads til 19 flasker. Skabet har justerbar installationshøjde 820- 875 mm, og egner sig for indbygning i skab.

Et Monozone skab er med 1 enkelt temperaturzone. Skabet har desuden vibrationsdæmpet kompressor og et lydniveau på kun 43 dB(A).

 

Vestfrost WFG 24
24 flasker - 2 zoner - sort - Integrerbart

Opgrader til Vinpartner+ model og  få 5 års reklamationsret.

Vestfrost WFG 22 

24 flasker - 1 zone - sort - Integrerbart

 

Et vinkøleskab der er for indbygning i skab. Et Monozone skab er med 1 enkelt temperaturzone. Skabet har desuden vibrationsdæmpet kompressor og et lydniveau på kun 41 dB(A).

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar