Hold din champagne kold

oprettet d.

Hold din champagne kold

Sådan holder du din champagne og vin kold ved servering

Hvad enten du nyder en flaske champagne hjemme, til et bryllup, nytårsaften eller ved en anden særlig lejlighed, så er der ikke noget værre end hvis den er halvlunken. Boblerne er skabt til at skulle nydes kolde, ellers er de ikke nogen fornøjelse at drikke.

Det kan være en stor udfordring at holde champagne- eller vinflasken kold til den er helt tom. Men heldigvis findes der mange forskellige vinkølere, der passer til forskellige pengepunge og budgetter. Hos Wineandbarrels har vi kølere i forskellige designs og materialer, så der er noget for enhver smag. Når det kommer til priser, er der også en vinkøler til ethvert budget – fra 239 til 1.099.000 kr.!

 

Her kan du finde den køler, der passer til lige netop dig, og dit behov

Vinkøler i stof

En nem måde at holde din champagne kold på, er ved at bruge en stof vinkøler. Disse er rigtig smarte, da de kan opbevares i fryseren, så de altid er klar til brug. De passer også helt perfekt til en hvid- eller dessertvin, som skal holdes kold. Ud over at holde flasken kold, beskytter de også champagne- eller vinflasken mod eventuelle slag, hvis den skal transporteres. En vinkøler i stof er derfor et godt valg, når du skal på en casual skovtur, eller dig og partneren nyder en god flaske vin derhjemme. Vi har hos Wineandbarrels stof vinkølere i to lækre designs; med striber og med prikker.

Vinkøler i akryl

Vi kan også anbefale denne enkelte vinkøler i akryl. Det er en klassisk vinkøler, hvor du kan se vinen. Den er meget enkel og præsentabel på ethvert bord, så vinen serveres kold og flot.

Vinkøler til champagne

Skal du holde fest eller har du noget som skal fejres, så må du lige tjekke vores rigtig fine champagnekøler. Den er lavet af 100 % naturlig kork, og den er så flot og festlig. Det er i øvrigt også en rigtig god gave.

Du kan se den her Champagnekøler i kork

Vinkøler og andre gaveideer

Vi håber disse tips hjalp dig med at finde den rette vinkøler for dig, eller den du har kær – en køler til at holde champagnen eller vinen kold er nemlig også en rigtig god gaveide til enhver vin- og champapgne-entusiast.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar