Wineandbarrels A/S
dk sv no gb Levering fra kun kr. 69,-
SE PRODUKTER HER
pointer

Vinreoler i hjemmet

Vinreoler til hjemmet findes i et utal af varianter. Vinreol i træ eller vinreoler til vinkælder. Billig vinreol og costum made vinrum. Opbevaring af vin
Vinreoler

Danskerne drikker mere og mere vin. Ikke bare i forbindelse med besøg på diverse restauranter. Vi henter det hjem fra alle mulige steder, fra discountbutikken over den lokale brugsforening til den mere specialiserede forhandler - og lad os endelig ikke glemme grænsehandelen - og det er alle samfundslag, der er med på vinvognen.

Vi køber faktisk så meget vin at de fleste af os er nødt til at have en måde at opbevare de skønne flasker på. Her kommer så det praktiske møbel, vinreolen, ind i billedet. Denne anordning findes i et utal af materialer, varianter og størrelser. Nogle modeller er blot en simpel anordning, der holder en enkelt flaske - men selvfølgelig med stil. Andre er mindre designfikserede, men kan til gengæld indeholde adskillige flasker. Sluttelig er der jo så de deciderede vinkældre, som den mere velhavende entusiast lige får gravet ned et passende sted i huset. Hvis vedkommende da ikke er så heldig faktisk at have et egnet kælderrum i forvejen.

Der findes vinreoler til alle former for smag, behov og økonomisk formåen. Om man er til en simpel konstruktion i træ, der lige kan indeholde 6 flasker og passer som støbt oven over et køkkenskab, eller det absolut skal være højglanspoleret krom og fylde en hel væg, så er der nogen, der har lavet det. Akryl? Beton? Bambus? Alt sammen ikke noget problem. Man kan sågar producere sit eget helt unikke opbevaringsmøbel i lige det materiale, man skulle have lyst til, omend dette dog kræver noget fingerfærdighed - det ville immervæk være noget af en katastrofe, hvis det endelige resultat ikke kan holde til flaskernes vægt. Når en vinflaske rammer gulvet, er det ofte med uønskede konsekvenser.

Lige som med vinen er der efterhånden ganske mange muligheder for at erhverve sig en vinreol af en eller anden art. Faktisk er de snart sagt overalt, hvis først man begynder at lægge mærke til dem. Billig-butikkerne har dem, dagligvarebutikkerne med, isenkram-forretningen, møbelforretningen, byggemarkedet og ja, også vinhandleren. Producenterne og detailhandelen har bestemt fået øjnene op for at danskerne har fået smag for vin, og også køber mere end lige til dagens forbrug. Vi samler skam også på de gode dråber.

Når man køber sin vinreol, skal man huske at tænke på kapaciteten i forhold til sit behov. Køb aldrig for småt. Hellere en lidt større reol, og så have tomme pladser, end en for lille reol, hvor man så alligevel er nødt til at have flasker til at stå sådan rundt omkring, hvor der nu er plads.
Man kan selvfølgelig spare sig selv turen rundt i byen til alle de nævnte - og også mange flere - forretninger, og i stedet blot tænde op under PC'en derhjemme, og så taste ordet 'vinreol' ind i sin favoritsøgemaskine. Så åbner der sig en verden af fantastiske muligheder, ofte med tillokkende billeder og overkommelige priser. Om man så vælger at gøre sit endelige indkøb ad denne rute, eller i stedet blot lader sig inspirere til nyanskaffelsen, det er jo en individuel sag. Der er selvfølgelig noget rart ved at snuse rundt i diverse forretninger og endelig finde, købe og hjembringe lige det helt rigtige produkt. På den anden side er det meget afslappende og ikke mindst tidsbesparende i stedet at foretage sit indkøb via internettet, og så ellers bare vente, indtil det valgte ankommer lige til døren.

Se alle vinreoler her

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere